![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim de şimdiye kadar pek güvenimi kazandığı söylenemez, yüreğimiz ağzımıza geldi son maçta yaa ne o öyle sen ceza sahası dısında rakibin forvetine çalım atıyosun sonra kalenin içindeki koraya geri pas veriyosun, eridik maçta eridik ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Inonu'deki muhtesem atmosferden dolayi seyirci onu gaza getirdi, diger oynadigi 6-7 macta hic bu tur seyler yapmadi ve gayet iyi gozuktu, bence Tigana onu uyarmistir, bir daha boyle seyler yapmaz. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla ben sıze katılamayacagım sımdılık yer tutusu harıc wasat bı kalecıye bensıo gerı paslarda we topu oyunu sokmada cordobayı arayacagımız kesın gerı paslarda buuk sorun yasayacagız bu sene antep macındada yedıgımız golde hatalıydı seken topu almalıydı bnce | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | kötü veya iyi demiorum...sadece tedirgin eden bi havası var...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |