![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #203 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Daha demin stv ve fox spor haberlerinde legrottaglie transferinin bitmediğini söyledi.Stv de son söz demirörenin dedi.Fox dada yüksek bonservis nedeniyle vazgeçildi dedi.Valla eğer buda gelmezse yuhhh yani.Ne diyim bişey dersem ağır gelecek çünkü. | ||
![]() |
![]() | #204 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aynen kardeş
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() |
![]() | #205 | |||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #206 | ||
Guest
| inanmiyorum yaa, uefaya verilecek oyuncu listesinin tarihi geldi ve bi adam getiremediler, hakikaten cok büyük basari! yaw sanki dünyaca ünlü yildizlarin pesinden kosuyoruzda transferler zora giriyor...isimleri gecen oyuncularin % 90ni siradan ve bunlari bile getiremiyorlar, yuh ki ne yuh... | ||
![]() | #207 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Beşiktaş Kulübü defans için arayışlarını tamamladı ve İtalya'nın ünlü kulübünden forma giyen stoper Nicola Legrottaglie ile anlaştı. İtalyan oyuncu imzayı İstanbul'da atacak. 26 Temmuz 2007 00:18Yazı boyutunu büyütmek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyah Beyazlı kulübün İtalya'nın Juventus kulübünde forma giyen Legrottaglie ile anlaşma sağladığı ve işin imzaya kaldığı öğrenildi. İtalyan oyuncunun 30 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'a gelmesinin beklendiği bildirildi. Beşiktaş söz konusu transfer için Juventus kulübüne de bonservis bedeli ödeyecek. AA | ||
![]() |
![]() | #209 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abicim cildiracam yemin ediyorum yaa, az önce karakartal.com da okudum yönetim legrottaglie transferini askiya almis, neymis maliyeti cok yüksekmis, ya bunlar bizlen oyunmu oynuyor yaaa yeter artik yavas yavas... | ||
![]() |
![]() | #210 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi taraftarı çıldırttılar ya ii para verilmeden ii oyuncu alınmıyor işte bunu niye anlamıyor yönetim | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/32449-legrottaglie-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-08-2007 19:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |