![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #122 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
son senelere birde bursalılar eklendi bjk düşmanlığı yapanlara geçen sene bizi rezil ettiler bu eziklere umarım bu sene bir kerede çıkıp dekikanlı gibi oynar bizim sayın futbolcularımız gerçi bu havada terlerlerse hasta falan olurlar zaten yarısı sakat antremanda sakatlanıorlar yürürken sakalanıyorlar Ertuğrul hoca ilk başlarda koşan takım yaratacam demişti şimdiiii koğuş takım yarattı hayırlısı yakında da rehabilitasyon merkezine döner klup yeter yazık butaraftara en azından bursayı yenin bari değilse en azında ben hakkımı helal etmeyeceğim ayrıca ben olsam 3. kaleciyide denerim nasılsa millilerden ümit yok
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #124 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ARKADAŞLAR BURSAYA GİTMEK FARZ BİR ŞEKİLDE STADDA OLMAK LAZIM BEN BURSADAKİ TANIDIKLARDAN 4 BİLET ALDIM İSTEYENE ALABİLİRİM BİR BİLMECEM VAR SİZE ÇOCUKLAR HAYDİ SOR SOR PLAKASI 16 DIR ACABA NEDİR NEDİR ALAYI İ....DİRRR TAMAM ŞİMDİ BULDUK BURSA BURSA BURSA
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #126 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaş konuştuğuna dikkat et herkesi bu şekilde netelendiremezsin bende bursadanım ayıp oluyo.her bursalıyı sen i.. mi zannediyosun biras akıllı konuş.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() |
![]() | #128 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ne var yanı dgru solemıs bnde bursada otryorum mekan 1050 konutlar ama dgru yanııı... orada benzetme var onu anlıyamıcak dglsın sn kardesım orada bursasprlulara gnderme yaplıooo... yanı kardesım yapmıyalım ... BU SENE OLMADI SENYE GIDERIZ SENEYE OLMADI OTEKI SENE GIDERZ AMA sunu UNUTMASINLAR ; ALLAH affeder ÇARŞI afftmez.... made in samSA ....((( BILIYORUM in yerıne by yazılır ama bn ıng. sevmedgm ıcın böle yazıom ![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #129 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar bence bu maçı alıcaz.bu arada bursada yaşayan beşiktaşlılar msni kaydetsin sevgili_karakartallar@hotmail.com geri bursada olmayanlarda kaydetebilir. AZRAİLİNİZ BURSA TEXAS
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |