![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kariyeri var ama malesef estetikde yapsa almiyalim huzur evi gibi olcak sonra takım ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen katılıyorum. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ...tanımıorum... ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bayerne werderden gelmişti.werderin en iyi defans adamıydı 3 sene önce.bence alınmasında çok fayda var.yırtıcı ve hava hakimiyeti olan biri.tam bize göre.ama ben yönetimin böle akıllı bi iş yapacağını ssnmıorum.yaşınında 32 olması hiç sorun değil.en az 3 sene daha banko oynar bizim takımda..tecrübeside büyük fayda sağlar.baktığımız zaman takımda en tecrübeli(!) isim üzülmez.ama onun tecrübesinden faydalanmak yerine kurtulmamız lazım. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | otuzluk adamlarin alınması benim dusunceme gore yanlıs.. genc kaliteli stoperlerin alınması daha uygun olur... milletin takımdan kovdugu adamı almak yanlıs olur... besiktas kulubu sıgınma evi mi??...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ismael bomba mı şimdi? böyle adamlarla uğraşılmasından bıktım doğrusu! Ailton da güya forvet için deneyimli bi isimdi,fos çıktı! bi arkadaş da bu adamla Diatta'yı yanyana koyulmasını istemiş..tabi! başka? zaten kalecilerimiz çok iyiydi ya,yol geçen hanı olsun ceza sahamız..nolcak ki? alıncaksa adam gibi bi adam alsınlar..yaşlı olsun ama iyi olsun..top geçirmesin! defanstan biri hata yaptığında,açığını kapatan cinsten olsun..ismi de olsun! çok şey istemiyoruz ki,elin ezikleri getiriyor..neyimiz eksik?
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hiç iyi futbolcu değil ismael alman ligi zaten sıradan bir lig futbolcu alınacaksa bu ingiltere ispanya italya liglerinden birinden alınmalı ben daha adını daha ilkkez duyuyorum ve bir işe yaramaz inşallah almazlar italya liginde top oynayan 2 defans adamı alsalar bize zor gol atarlar zago gibi adamı bulsun getirsinler
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |