![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ben bütün açılan topicleri beğeniyorum..çünki hepsinde bir emek var ve hepsi kalplerdeki KARTAL AŞKIYLA açılıyo ve cevaplanıyo,,bu yüzden topic açan,cevaplayan bütün kardeşlerimin ellerine,yüreklerine sağlık..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya arkadaslar baktım da hemen hemen herkezde bı cekıngenlık gordum??ya anlamıyorum arkadaslar burda devletı secmıyoz ![]() en ıyı topıc acanı yazcaksınız... Benım dıkkatımı cekenler; PAYLASIMCI(dosya,sarkı vb) OLARAK:shuc_eagle,secko kardeşım.. ÖĞRETICI BILGI PAYLAŞIMI:SINO1903 aBLAM ![]() bakın bu gorundugu kadar da zor deılmış ısım yazmak
__________________ SUSKUNLUĞUMUZ FIRTINA ÖNCESİ DURGUNLUĞUMUZDUR!!! -----------ANTİ^^TEAM----------- ![]() ![]() ALLAH(C.C) AFFEDER,ÇaRŞI affetmez!!! COK SEVIYORUZ ÖLÜMÜNE, YOK BU SEVDANIN TARIFI, SEN,BU GONULLERIN SAHIBI, ^^KARTAL^^ | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bis hepinisi sevios ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben özelikle Bana birşey katan topicleri seviyorum. Genelde makale türü yazan bütün arkadşlarımın yazılarını fırsat buldukça okumayı seviyorum.... O anlmada bu biçimde yazı yazmış bütün arkadaşlarımı ve bu foruma emeği geçen özelikle belirtmek isterim..... Açtığınız konular ve verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. İsmini anmadığım ama değerli yorumlarıyla o konuların daha da değerlenmesini sağlayan tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | aynı topici birden fazla açmayanlar en güzel topic açıyor desek.... ![]()
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |