![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
|
![]() | #15 | ||
Guest
| ya bize öyle risikolu oyuncu lazim degil!!! Adam geldimi takir takir golleri dizmesi gerek...öyle ya olursa, atarsa, acaba, macabaya zaman yok artik... Karabey'in dedigi gibi o kadar büyük bi yetenek olsa milli takima alirdi onu... Bizde bobo var, yetenek bakimindan yani "Belkilik" bi oyuncu... Bize artik belkilik degil Kariyerli birisi lazim! Ya süper bitane alsinlar, yada defansa takviye alsinlar... zaten yeterince forvet var (Ferreira, Gökhan, Bobo, Ibrahim A.) | ||
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
SAYIN DEMİRÖREN BAŞKANIN CEBİNDE AKREP OLDUĞUNDAN DOLAYI ELİNİ CEBİNE ATAMADIĞINDAN TRANSFER YAPAMADIĞI SONDAKİKA HABERİ OLARAK BİZZAT YAKINLARINDAN ÖĞRENİLDİ . ![]() ![]() Delgado'nun yerine bir başka Arjantinli Ne diyorsak o! Delgado'nun transferinin zora girmesinin ardından Beşiktaş Yönetimi 'B' planını devereye soktu. ![]() Kartalhaber transferdeki gündemi yakından takip etmeye devam ediyor. delgado'nun transferinin çok zora girdiğini önceki gün sitemizi okuyanlar ilk öğrenen Beşiktaşlılar oldular. Yönetim Kurulu, Delgado'nun transferinin zora girmesinin ardından Yönetim Kurulu, teknik direktör Tigana'nın isteği üzerine Campora'yı transfer etmek için harekete geçti. Geçen sezon Tiro Federal forması altında Arjantin Ligi'nde 25 gol atan Campora Arjantin takımda taraftarların sevgilisi. 1.81 metre boyundaki bu oyuncu hava toplarında çok etkili. Yönetim ayrıca Arjantin'in Boca Juniors takımında forma giyen bir başka Arjantinli oyuncu İnsua ile temasa geçti. Beşiktaş'ın İnsua için 2 milyon eurovermeyi teklif ettiği Arjantinli yıldızın bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. 9 yıllık profesyonel futbol kariyerinin 8z yılını ülkesinde geçiren İnsua 2003 yılında İspanya'nın Malaga takımında oynayıp 31 maçta forma giydi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Siz de surekli elestiriyorsunuz. Futbolcu alsak 'fazla para verdi, 1 milyon dolar olur mu, kulubu batiriyor' dersiniz, fazla pazarlik yapip iyi dusununce de 'elini cebine atmiyor' dersiniz....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ince eleyip sik dokuyor ve iyi yapiyor. Bence bir hafta icinde yabanci transferlerin tamami biter. Su Campora da iyi oyuncu olabilir, hic belli olmaz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |