![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #42 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | biz topla haşır neşir olan, orta sahayatopun ulaşabilmesi için delgado veya tello'nun defansa gelmesine gerek kalmayacak bir adam diyoruz, gündemdeki adama bak, kendi kategorisinde kesinlikle iyi bir adam ama bizim ihtiyacımız bu adam tipi değil, zaten toraman, zan, kaş ve baki bu tip adamlar, yani sadece adam bozarlar, top kaparlar, getirin mellberg'i herkes rahatlasın, diğer defans oyuncularının da yarar düzeyi artsın...
__________________ eternity... | ||
![]() |
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #45 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu adamıda renklerimze bağladık hayırlısı olur inşaallah
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kyrgiakos u dikkatlice izlemeyip hakkında bir intibaya sahip olmaksızın Frankfurt ta oynadığına bakılarak yapılan yorumlar çok yanlış.Benim çok tutuğum bir oyuncu ve Beşiktaşımda başarılı olacağına inanıyorum.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bazı arkadaslar yanlıs yorum yapıyor...oynadıgı takıma göre futbolcunun ii yada kötü oldugunu anlayamazsınız...diatta lyon oynadı ne oldu fos cıktı...recoba torinoda oynuyo kötü topcumu?bunun gibi bir sürü örnek var..krygiyakos hakkında bildigim tek sey hava toplarına hakim oldugu ..bizimde böyle bir sorunumuz var...bence alınabilir... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |