![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | AYNEN poncajım bnde onu dıoyrum o resımler olmasa bnm avatardada engelli che resmı koymam... engellı resmı demk kımsenın dusuncesını yargılamak dgldır bnm hayatımda che engelldır demektır... kımse bana oradan buradan sn bızım dusuncemızı yargılıyrsn dıe konusmasın BNM DUSUNCE YAPIMA gore engelldır okdr... başkalarına gorede dgldır saygı duyarım ne gsl derım dusuncenı savunuyrsun derım... che resımlerı kaldırılıcak oldugu an kımse koymucak dendıgı an 1 sn bklemem bnde bu resmı kaldırırım... saygılarımla...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kaldır hadi. | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yha ark.şım bana burada 2 3 kısıden baska kımse emır vermez tamam mı ! bıras konusmalarına dıkkat et 1 de bayan olucan yha bız burada adam akıllı konusmaya calısıyorz ama bızım ustumuze gelmeyın bakın bız burada olucaz her turlu bız BESIKTASIMIZ ICIN varız BU FORUMDA BIR TEK che RESMI OLDUGU SURECE BU FORUMDA bnm bu avatarım bu forumda DALGALANACAK... ! ((nokta)) meriç abı yada alen abıden talımat gelsın forumda sıyası resım olmucak densın kaldırmamak ıcın 1 sebp olmaz... burada merıc abı kaldırılcak demıs ama kaldırılmamıs kaldırılsın bn ztn kaldırıcam burada che resmı olmadıgı surece bu resımde burada olmaz... KAPİŞ ![]() saygılarımla...( bıras sınırlenmıs olabılırm af buyurun ama bana emır vermeyın ! )
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | |||
![]() |
![]() | #35 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
yha ponjacım bn sakın olmaya calısıyorum baksana yha emır vermıs bana yukarıda bn burada abı bıldıgım 2 3 kısıden emır verebılır ! oda saygıdandır burada saygı kelımesnn anlamını bılmıyenler var işte emır vermeye calısıo aklınca... saygılarımla...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #36 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimse kaldırmıyorsa ben tek tek değiştiririm avatarları,samsa kardeşim senden beklediklerim bunlar değildi,sana anlattıklarım bunlar değildi,senin bana sözlerin bunlar değildi.... yeter artık arkadaşlar lütfen yeter,rahatsız olduğunuz siyasi içerikli herşeyi bildirin,değiştiriyorum.Siyaset bu forumda dün itibariyle son bulmuştur.Lütfen saygısızlık yapmayın
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Ne kadar komik herşey... Türkiye geriye götürülmek için sürekli birşeyler atılıyor ortaya insanlar düşünmesin,saçmalıklarla uğraşsın diye ve gözünü sevdiğiminin Türk milleti saolsun hepsine aldanıyor... Sağcısı,solcusu,Devrimcisi,Muhafazakarı,Ataisti,Tü rkü,Kürdü... daha ne yol ayrımları çıkaracaklar ve ey Türk milleti daha nelere kanarak kardeşlerinle birbirine düşeceksin... Bırakın kim devrimciymiş,kim neymiş,kim şuymuş kim buymuş... Kendinize gelin... Biz Türküz,Kardeşiz,Bu Ülke Neler Yaptı, Neler Yapabiliriz, Önümüze Bakalım... Neyse Anlayan anlar Anlamayana allah akıl fikir vere... Saygılar
__________________ Besiktas JK . Konu OnuR tarafından (29-12-2007 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | evet çok yerinde bi açıklama..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ei bakalım emır buyuk yerden ... bn dgstrdım herhangı 1 profılde sıyası 1 sey gordummu oda dgstrılsın ozman meriç abi... iyi forumlar
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |