![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
![]() |
|
![]() | #92 | ||
Guest
| 'KARA Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt aradı...' Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Kara Kuvvetleri Komutanı Yaşar Büyükanıt'la Tümer'in askerliği ile ilgili konuştu. ![]() Büyükanıt!.. KARA Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt aradı.. "Teşekkür ederim" dedi.. 'Benim tanıdığım Büyükanıt bu söylentilerden bile rahatsız olmuştur' dediğiniz için.. Böyle bir şey olur mu?.. Şırnak'ta şehitler verdiğimiz günlerde hele, bir kişi için özel düzenleme yapılabilir mi?.." "Ben teşekkür ederim" dedim.. "Geceleri başımı yastığa koyunca rahat uyumamı sağlayanlardansınız.. Ben teşekkür ederim.." Yani Tümer'e askerlik işinin çözümü için verilen sözler palavra.. Kandırmaca.. Tümer paşa paşa askerlik yapacak, her Türk çocuğu gibi.. KAYNAK: kartalhaber.com MUHAHAHA, cok yazik olmus tümöre ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ULAN ... TÜMER NEDEN ASKERLİKTEN KAÇIYON BEN ÖNÜMÜZDEKİ AĞUSTOSTA ASKERE GİDİCEM VALLLA BU ŞEREFSİZ İÇİN YASA ÇIKARIRLARSA FİRAR EDERİM BU ASKERLİKTEN SEN ASKERE GİDİPTE ASKERLİKMİ YAPACAN SANKİ O ........ | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
insallah askerligini guney doguda yapar. cakal askerligi gitsinde bi gorsun hergun sehit veriyoruz orada cunku. ve en kizgin yere gotursunler yani sirnak'a ![]() ![]() Tumer -----> sirnak'a (G.dogu) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |