![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ohhh Ohhhh!!!! Ohhhh Ohhhh!!!! Beter Ol Beterrrr ******** Tümerrrr Beter Ol Beterrr G.t Oğlan Tümerr.....
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ben demiştim m.aksu bu yasayı babasına cıkarttırmaz diuye ne oldu tümer şimdi patladın mı yavrum... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sen birkere murat aksuya yanlis yaptin o senin icin herseyi yapardi ama sen ezikleri sectin hayatin maf olacak bittin oglum tümer sen bitttin para icin sattin bizi | |||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Kendisi tamahkarlığının cezasını çekti, Kupa maçından sonra saha ortasında Başkanımızın Rolex saatini çıkarıp Tümer'e vermesi bir sinyaldi aslında. O saati almadı, yenisini istedi. Şimdi çok istediği Fener formasını sezonun ikinci yarısında giyemeyecek. Futbolda hatırlanmak, güzel anılarla anılmak Tümer Metin için bir hayal oldu. Muhtemelen bu durum karşısında sözleşmesindeki maddeyi Fener kulübü işletecek ve Tümer serbest kalacak. Son yıllarda Beşiktaşımızın başarısızlığının nedenlerinden biri de kadromuzun bu türden oyuncularla dolu olmasıydı, (Ailton, Ahmed Hassan ve son olarak Tümer Metin) Umarım yönetimimiz bu durumdan gerekli dersleri çıkarır, Beşiktaş, o formayı gerçekten isteyen gençlerle başarıyı yakalamıştır. Evet, bizim Beşiktaşı sevmemizdeki nedenlerden biri de spordaki amatör ruhu koruyabilmesidir. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |