![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla benim bildiğim kadarıyla İnönü nün özellikle Eski açık kısmının bozulması yasak çünkü tarihi eser kapsamına giriyormuş. öte yandan çevresinde ki yollar ve yapılar büyük bir değişimi engelliyor. Ya yeni yer bulacaklar yada stadı daha büyütmek için deniz sevyesinin de altına inecek kadar zemini indirecekler.
__________________ Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki.. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() |
Sizce yönetim İnönü stadının ismini değiştirse stadın yeni ismi ne olmalı bir ara böyle bir olay gündeme gelmiştide.
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya millet...aslinda bu konu hakkinda konusmaya gerek bile yok...cünkü inönü stadi büyütülecegi yüzde yüz. su anki inönü stadinin görümününe bakinca bu hemen belli oluor.... hic bi stadin kale arkasinin kapali dan daha büyük oldugu görülmüsmü....kapali ve numarali aynen kale arkasi gibi büyütülecek ve bir arena görümününe gelecektir....su an inönü stadinin görümü persembe pazarina benzio.her kösesi degisik....simdi yanlis anlasilmasin..stadimiz maasallah cok güzel... bence bi kac yil sonra stadimiz asaga yukari Berlin olimpiyat stadina benziyecek tabiki kosu alansiz... | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | http://www.stadionwelt.de/stadionwel...uf_einen_blick bu stada benzetiorum cünkü bu stadinda bi ale arkasi tam kaüali diil..bizimi de öyle olacak | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |