![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #192 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Koray'ın yerini manevi olarak olmasa bile maddi olarak fazlasıyla dolduracak bir futbolcu. Hem defans lideri, hem stoper, hem sağ back, hem ön libero hemde savaşçı bir yapıya sahip. Boyu falan bahane Coloccini şahane. Alırsak sırtımız yere gelmez. Fenerin brezilyalıları nasıl birbirlerine destek oluyorlar ve takıma bu yüzden daha yararlı oluyorsa bizimde arjantinlilerimiz var. Yönetim bu adamı alabilirse parasını çatır çatır çıkartırız seneye şampiyonlar liginde. Bu kadar genç ve tecrübesiz oyuncularımız varken genç sayılabilecek bu tecrübeli oyuncuya çok ihtiyacımız var. Alırız İnşallah YA'RAB !!!
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
![]() |
![]() | #193 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun ama kolpa hbr gıbı gelıyo | ||
![]() |
![]() | #196 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi hayırlısı...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #197 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelsin bakalım nasılmış...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #199 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaş bir yabancı futbolcuyu daha kadrosuna katmak üzere. Siyah-beyazlı yöneticiler, Deportivo’nun Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile her konuda anlaşma sağladı. NTV.COM | ||
![]() |
![]() | #200 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | inşLLah doğrudur..doğruysa eğer helal olsun transfer çalışmalarını yapana.
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |