![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
Guest
| koşulları çok basit kendine güvenen ben hamaratım diyen herkes başvurabilir kompozisyon şeklinde hamaratlığını bir örnek vererek gösterebilirler bu bi yemek tarifi olsun yada kendine öz bi yemek tarifide olabilir tabiki sadece yemek konusunda değil temizlik de olabilir ![]() katılımcılar belli olunca bi anket yapıcaz forum daki bütün üyeler ankete oylama yapıcak ve 1.seçilecek eee tabiki byük ödülde var tabi bu bi SIR ![]() | ||
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ödülü çok merak ediyorum ![]() mesela katılımcılar dantel örtü vs ( hala yapan var mı bilmiyorum ) onlarında resmini çekebilir ve jüriye gönderebilirler değil mi sıla ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | erkeklerde katılabiliyomuu? ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalan olmuş
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hadi siz yapin da bizde test edelim ne dersiniz beyler hem erkekler jüriniz olsun bence bayanin bayan jürisi olmaz bizide düsünün yahu ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |