![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | fazla üzülmenin anlamı yok belkide adem verilmemiştir ligtvde yorum yazan bir arkadaşa göre de ademin yanında biri daha verilmiş belki de adem kiralık verildi yanında verilen futbolcu bonservisiyle verilmiş olabilir | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu yönetim beni verem edecek yarabbim ya oraya buraya değil kendimize futbolcu kazandırmak değil mi amaç bu ne şimdi o kadarda hırslıydı çok işimize yarayacaktı çok üzüldüm ya
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hiç bi ayrıntı yok, Adem'i verdik ama bonservisiyle mi verdik, madem bağlanmış telefona onu da deseydi bari...Eğer bonservisiyle vermişsek, yönetimi tebrik ederim! anca bu kadar salakça bir transfer yapılabilirdi!..Değil Uğur, M.Topuz olsaydı yine aynı şeyi söylerdim, Adem gibi bir oyuncu takasta kullanılamaz... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer bonservisiyle verdiyseniz tebrikler engin dertören ikilisi. Bir rezil transfere daha imza attınız. Tıpkı daha öncekiler gibi. Diatta higuain gordon tuna üzümcü ve seric gibileri takıma doldurduktan sonra altyapıdan gelen gençleri takımdan gönderiyorsunuz. sizden de bu beklenirdi. bari ertuğrul'a söyleyin de altyapıdan oyuncu çıkartacağız diye basına malumat vermesin. Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya allahaskına kac kere seyrettiniz adem buyugu?? ben cogu macına gittim gokhan gulecten bile gucsuz bir adam inşallah haber dogrudur
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | katılıyorum arkadasım bende o kadar izledim begenmedim nedense cok laubali geliyo buyuk takım topcusu olamaz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İzmirde oturuyorum. yaklaşık 8 yada 9 maçta izledim. Bana kalırsa transferi gündemde olan Necati'den de, takım menejerinin transfer etmek için çabaladığı Bebbe den de kat ve kat daha iyi oyuncu. Üstelik ümit milli takımda oynuyor. Uğur İnceman ise 28 yaşında, Türkiye ligi için iyi denebilecek bir oyuncu ama Fahri'den fazlası yok. Adem'i verip üzerine de 1.000.000 € veren kişi ya bu transferden komisyon alıyordur, ya Beşiktaş a garezi vardır ya da Manisaspor adına çalışıyordur. Böyle bir transferin asla ve asla Beşiktaş a faydası olacağını düşünmüyorum. Özellikle de öz kaynaktan çıkan gençlerin, kimin yararına hareket ettiği belli olmayan takım menejeri tarafından takasla gönderilmesini, bunada basiretsiz yönetimin ses çıkarmamasını anlamıyorum... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/51538-ugur-inceman-transferi-tek-baslik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 30-04-2008 19:28 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |