![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok haklısın katılıyorumm ![]()
__________________ #Herkese nasip oLmaz ßeşiktaş'LıLık..!!# IcH LiEbE DiCh bObO M...!!! | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alamazlar bu adamı.Ama olurda bi şekilde süpriz yaparlarsa bu sene %80 şampiyon oluruz.Pek ümidim yok.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Elinde kaliteli futbolcu olmazsa biraz zor kazanırsın kendi sahandaki maçları.Yeni gelen transferi bilemiyoruz.Eğer zago kadar oynarsa İnceman'ı transfer etmeye bile gerek yok.Ama standart Baki ayarında bir defans oyuncusuysa kendi sahanda maçları ü1 kazanırsın
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | alırsak takıma yararlı ve iyi bir transfer olacagını düşünüyorum
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | daha 4 günümüz var iyi düsünsüler birkez cvp versinler | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/51538-ugur-inceman-transferi-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-04-2008 19:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |