![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 3 ay bekledik tam bomba geldi ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hiç sanmıyorum ama inş iiiidir şampiyonluk mücadelesinde takımımıza katkı sağlar... | ||
![]() |
![]() | #133 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Dino Drpić u Bešiktašu Objavljeno 30.1.2008 u 21:39 U srijedunavečerdovršeni su pregovori oko transfera Dina Drpića u Bešiktaš. Dinamov stoper tako će karijeru nastaviti u poznatom turskom klubu.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #134 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu oyuncuyu pek tanımıyoruz inşallah iyi çıkar işimiz sayısal loto gibi zaten ya çıkarsa ...
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
Drpic Kartal'da ![]() Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün menacer Sinan Engin ile Antalya'ya uçtu, Hırvat stoperin transferini bitirdi 31.1.2008 Bonservisi 1 milyon 250 bin Euro Ve Beşiktaş aradığı stopere nihayet kavuştu: Dino Drpic... Uzun bir süredir transfer çalışmalarını yürüten Başkan Yıldırım Demirören ve menacer Sinan Engin dün Antalya’ya giderek burada kampta bulunan Dinamo Zagrep’in başkanıyla masaya oturdu. Drpic ile daha önce yıllığı 600 bin Euro’ya el sıkışan Demirören, kulübü ile de bonservisi için 1 milyon 250 bin Euro’ya anlaşma sağladı. Menacer Sinan Engin ile Drpic’in bugün İstanbul’a geleceği ardından sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Mutlu Topçu vasat raporu verdi Drpic için 1 milyon Euro’ya anlaşan Beşiktaş’ın, menacer Saffet Sancaklı’nın devreye girmesiyle maliyetin 250 bin Euro artması kafaları karıştırdı. Ayrıca Drpic’i izleyen yardımcı antrenör Mutlu Topçu’nun bu oyuncu hakkında vasat raporu sunması da bir handikap olarak göze çarptı. Ancak Topçu raporunda, “Boyu 1.90, hava toplarında kesici, ayrıca milli takımda da oynuyor” görüşüne yer verdi. Ayrıca Beşiktaş bu oyuncuyu satması halinde Hırvat ekibine yüzde 40 pay verecek. Orhan YILDIRIM Kısa...Kısa... Higuain’e PAF yolu Takımdan ayrılmak istemeyen Higuain’e PAF yolu göründü... Arjantinli yıldızın tüm alacaklarının ödendiği ancak yine de ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtildi. 6+2 kararı çıkmasına karşın Higuain ya ayrılacak ya da PAF takımla çalışacak. ‘Hakan’a güveniyorum’ Kartal’ın tecrübeli eldiveni Rüştü Reçber, cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında Hakan’a güvendiğini söyledi. Milli kaleci, “Kupa maçlarında kaleyi Hakan koruyor. Başarılı bir maç çıkartacağına inanıyorum” dedi. Delgado: Seriyi sürdürmeliyiz Taraftarların sevgilisi haline gelen Delgado galibiyet serisinin devam edeceğini iddia etti. Tangocu, “Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Holosko’nun aramıza katılması bizim daha etkili olmamızı sağladı” diye konuştu. Kurtuluş Avrupa’da! Siyah-Beyazlı yönetim, uzun süredir adalesinden sakatlık yaşadığı için forma giyemeyen Serdar Kurtuluş’a yurt dışında tedavi olabilmesi için izin verdi. Genç yıldızın tedavisine Avrupa’da devam edeceği bildirildi. Beşiktaş uçuyor Kartal, Türkiye Kupası ilk maçı için yarın Rize’ye gidiyor. Dedeman Oteli’nde kamp yapacak olan Siyah-Beyazlılar, karşılaşmanın ardından özel uçakla İstanbul’a dönecek. Ligde cezaları bulunan Toraman ve Baki Rize’ye karşı forma giyecekler. Savaş beklemede Beşiktaş’ın eski sağ kanat oyuncularından Savaş Kaya, ara transfer döneminde kulüp arayışlarını sürdürüyor. Birinci ligden çeşitli teklifler alan futbolcunun tercihini Orduspor’dan yana kullanmak istediği belirtildi.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #138 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Evet bu transfer bitmiş.Bütün gazete ve tv'ler drpic transferinin bittiğini söylüyorlar...Bizede hayırlı olsun demek düşer ama mutlu topçunun drpic hakkında vasat raporunu sunması ve hala bu oyuncu üzerinde ısrar edilmeside ilginç bir olay sanırım...Hırvat olmasına çok sevindim.Hırvatlar iyi savunmacı oluyorlar çünkü.Bunun maçını hiç izlemedim;umarım nokta bir transfer yapmışızdır.Oyun kurma gibi bir özelliği var mı bunu acaba? | ||
![]() |
![]() | #139 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence en önemlisi oyunu iyi okuyup oyun kurmasini iyi bilen bir oyuncudur insallah yoksa zaten lazim degil ama yinede hayirli olsun insallah fos cikmaz cünkü tanimadigimiz bir oyuncu | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun.İnş bi diaatta olayı daha yaşamayız | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |