![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #154 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Hayırlı olsun ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #156 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Football Transfer Market Web news: BESIKTAS, Complete the engage of Dino Drpic BESIKTAS, Complete the engage of Dino Drpic 31.01.2008 08.18 by Redazione TMW ![]() Source: Ugur S Gokduman Besiktas has completed the engage of Dino Drpic (26), from Dinamo Zagreb.The player, who has signed with the Blackeagleans until June 2010, has a cost of one million euro. CF America (Mexica) have engaged Argentian striker Federico Higuain. The Besiktas player will play on loan for six months for the Mexican club. Kaynağa bakın derim ![]() Guess who? ![]()
__________________ ÇARŞI rule the world. Beşiktaş fo' life... | ||
![]() |
![]() | #158 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayırlı olsun.Alındığı iyi oldu.Takıma mutlaka fayda sağlayacaktır.Şampiyonluk için bundan iyisini alabilmeliydik.Bunu da aldılarya yeter.seyretmedik ama heralde Bakiden iyidir ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #159 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Gökhan Zan'ın sürekli sakatlığı ve Baki'nin yetenek eksikliği nedeniyle bence bu transfer olmazsa olmazdı. Derbi maçlarını, Sivas ve KAyseri maçlarını kazanmamız için çok büyük şarttı. Yoksa bu defansla şampiyonluk çok zordu. Çok yerinde oldu tebrik ederim yönetimimizi. Holosko gibi forvet oyuncusundan sonra bu defans oyuncusu da bana şampiyonluğun habercisi gibi geliyor. İlhan Mansız'ı sattığımız sene şampiyonluğu nasıl kaybetmişsek şimdi de alacağız diye düşünüyorum.
__________________ Volkan GÜNGÖR | ||
![]() |
![]() | #160 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | hayırlı olsun imzalar yakında atılır | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |