![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Hayırlı olsun Ama eşi ile birlikte biraz sansasyonelmiş sanırım, bize ters Umarm takıma faydalı olur...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayırlı olsun.Alındığı iyi oldu.Takıma mutlaka fayda sağlayacaktır.Şampiyonluk için bundan iyisini alabilmeliydik.Bunu da aldılarya yeter.seyretmedik ama heralde Bakiden iyidir
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nasıl futbolcu olduğunu bilmiyorum ama arkadaşın biri forum içinde bir topice youtube videosunu koymuş.Çok dile düşecez başımız ağrıyacak gibi geliyo.İnşallah iyi oynarda göze batmaz yoksa halimiz harap...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Beşiktaş'tan İMKB'ye Drpic açıklaması A.A. Beşiktaş Kulübü, transfer gündeminde olan Hırvat futbolcu Dino Drpic için görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, “Şirketimiz, Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat sporcu Dino Drpiç'in transferiyle ilgili görüşmelere başlamıştır” denildi. </B> | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |