![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu adam iyi görünüodu ama mantalitesi yüzünden vazgectiler.Patlar die güvenemediler.Bilmiyorum zaptonocy midir nedir asıl o bana güven vermiyor.1.80lik stoper mi olur hiç.Bilmiyorum galiba yanlış yaptık gene.Artık hiç umudum kalmadı.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hergün bi rezillik.Bu yönetimden utanç duyuyorum.Beşiktaş tarihinde bundan daha salak bir yönetim bu takımın başına gelemez.Tabi bunlar giderse...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ya arkadaşlar ne oluyor size anlamıyorum. bu adam okadar iyiki her zamanki gibi fener medyası devreye girdi ve bu olayı patlattı. adam zamanında bir hata yapmış olabilir. bunu burada da yapacak diye bir kaidemi var. adam o kadar ******** biri olsa 5 yıl üst üste bir takımda barındırırlarmı gidip mill takıma alırlarmı. adamı okadıar bezdirmişlerki en sonunda dayanamayıp bu hareketi yapmış toru topu 2 saniyelik bir görüntü. türkiye biz neleri gördük. lugano bundan daha bir düzgün adammı sanki. yapmayın gözünüzü sevem. bu adam ikinci tellomuz olacaktı ama treni yine kaçıracağız galiba | ||
| |
| | #10 | ||
| karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | iyi olmuş beşiktaşa a yakışmazdı zaten | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |