![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayırlı olur inşallah takımımıza... ------------ Başka forum adresi vermek yasak dostum, lütfen bir daha verme. ----------------
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu SahEmre tarafından (01-02-2008 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ne diyon ya sen allah aşkına. biraz terbiyeli ol. herkese laf söyletirim ama ertuğrula asl. türkiyede herkesin imrendiği ertuğrula utanmadan sıkılmadan laf atıyorsun. asıl sen kendine bak. holosko bobo kaş felan kaç yaşında veya kimse tanıyormuydu. telloyu duymuşmuydun. belki bu adamda iyidir. biraz dikkatli konuşun arkadaş. bir taransfer için beşiktaşı sevecekseniz hiç sevmeyin daha iyi. Bu adamı sinan engin ve ertuğrul almışsa ben kefilim iyidir kesin. | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]() 'Müthiş bir transfer' Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Schildenfeld'in transferiyle ilgili konuştu. 1 Şubat 2008 14:40 Beşiktaş'ın menajeri Sinan Engin Schildenfeld'in transferi için , ''Çok iyi bir futbolcuyu kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biz bu oyuncuyu Drpic'i izlerken görüp çok beğenmiştik. Dinamo Zagrepli yöneticileri ikna etmemiz zor oldu ama artık Schildenfeld Beşiktaş forması giyecek'' dedi.Schildenfeld, Dinamo Zagreb'te oynadığı 32 maçta 2 gol atan Hırvat stoper 2007 yılında Sibenik takımından Dinamo Zagrab'e transfer olmuştu. Dinamo Zagreb'ten 2 Milyon avro bonservis bedeliyle alınan Schildenfeld, 2 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yedin gitti bizi Sinan.Hadi senin dediğin olsun.Bakalım daha nereye kadar oyuncu yetiştireceğiz.Rakip dediğimiz takımlar hazır pişmiş futbolcuları alırken biz geleceğin takımını kurmak için öğrenci alıyoruz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |