![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Y sanki defansta yabancı tecrubeli biri gerekir gibi turkiyedekiler hep pozisyon hatası yapıyo... yuzuncu yıldaki gibi bir zago ronaldo örneği gibi gol yemiyoduk...
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 2. Kalecİ Olabİlİr Hatta 1.kalecİ Bİle Olabİlİr.....yedek Kalecİyİ De Yabanci Alacak Halİmİz Yok Herhalde...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ramazan Kurşunlu iyi bir yedek olur ayrıca bence Malatyanın kalecisi Bora da alınmalı o da iyi kaleci. Bora gelirse Murat şahin gönderilmeli. | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ----------------Runje-------------------- hamit-----G. Zan-----İ.toraman-------Baki Govou----Kleberson----Delgado----Gilberto ----------(mavuba)---(yıldıray)---(Denilson) ---------Nobre------Gökhan Güleç-------- sağa hamit ve govou, sola gilberto veya denilson alınmalı. klebersonun taliplileri varmış gönderip yerine mavuba alınabilir. Delgado veya yıldıray'da oyun kurucu olarak olabilir.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ------------------runje----------------- Hamİt-------g.zan-----tudor----İ.toraman ----------fahrİ---------koray------------ Mavuba--------delgado--------kleberson ----------------nobre------------------- Bence Olabİlecek Bİ Kadro
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence tigana 4-1-3-2 inönüde deplaasmandada 4-3-1-2 oynatıcak buna göre kadro ; runje i.toraman koray g.zan i.üzülmez kleberson burak gilberto delgado nobre g.güleç(yabancı santrafor)
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |