![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | her şey tuzak zaten | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhabalar. öncelikle şunu bilmenizi isterim ki buradaki reklamların ne olacagına ben değil google karar veriyor. Yani anlayacağınız sizi dolandırmak adına o reklamları oraya koymuş değilim. Reklamların kaldırıLmasını isteyen maviş arkadaşımız ise forumumuzun aylık 300$ olan sunucu giderine sponsor olmaya hevesli sanırım ki, sırf mesaj sayısı artsın diye veya forumda goruntu kirliliği yaratsın diye acılmıs olan BOŞ konular ile foruma gelir getiren reklamları aynı kefeye koyabiliyor. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Mod arkadaşlar lütfen konu kalsın, insanların benim sitem üzerinden mağdur olması hoş birşey değil. Lütfen konuyu dikkate alıp kontör içerikli reklamlardan uzak duralım. Teşekkür eder, saygılarımı sunarım.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bişe sorcam biz şimdi bi reklama tıkladıgımızda bu foruma maddi olarak kazanç sağlıyormu.mesela günde 100 kişi tıkladı diye reklam geliri artıyormu? sadece merak?
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/53745-hataya-dusmeyin/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Genel Sorunlarnz [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 02-03-2008 12:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |