![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben ve arkadaslarım kazandayız ayche ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bu frumu bıletix bıletlerı satısa sunduktan sonra yapsaydınız daha ıyı olurdu bence | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | deniLecek söz buLamıyorum yazık yönetim duy sesizimii....
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | FIrsat bu fırsat dıyıp bıletlerı 60 tan aşağı satışa koymamışlar düpedüz görgüsüzlük.Böyle bir yönetimden ne beklenırkı.ama saat 13 çok geç bnce birazdaha erken gıdın:P:P:P: ben 5 gbı gelrm ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bn büyük ihtimal gelcem yha orada sizi nası bulabilirim | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | benimde kombinem var yeni açık... Bence bilet bulanlarla yinede buluşalım... Bi program koyup sonrada biz kazandayız beklerizle olmaz. Birçoğumuz ilk kez buluşacaktık buradaki arkadaşlarla. Böyle ilk olmaz yani... Neyse dediğim gibi ben maçı yeni açıkta izleyeceğim beşiktaşta oturuyorum beraber gidelim diyen arkadaş varsa bi haber etsin yeter...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #49 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Kartallar yüksek uçar............ | |||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeş bu şekilde sen ve alen buluşursunuz... Ama organize olursa güzel bi grup olurdu... Neyse kimse ile buluşmazsam ben yine antipati grubunda olurum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/57228-arkadaslar-biz-besiktasimiz-fb-macina-gidiyoruz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 24-03-2008 13:07 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |