![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #162 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Source yazan kısmı okurmusun...?
__________________ ÇARŞI rule the world. Beşiktaş fo' life... | |||
![]() |
![]() | #163 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nasıl futbolcu olduğunu bilmiyorum ama arkadaşın biri forum içinde bir topice youtube videosunu koymuş.Çok dile düşecez başımız ağrıyacak gibi geliyo.İnşallah iyi oynarda göze batmaz yoksa halimiz harap...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #164 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #166 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dino Drpic (Besiktas Istanbul) - Transferdaten - transfermarkt.de transfermarkt internet sitesi de Drpici Beşiktaşa kadrosuna koymuş.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #167 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Besiktas has completed the engage of Dino Drpic (26), from Dinamo Zagreb.The player, who has signed with the Blackeagleans until June 2010, has a cost of one million euro. CF America (Mexica) have engaged Argentian striker Federico Higuain. The Besiktas player will play on loan for six months for the Mexican club. Bir başka yabancıkaynak. Beşiktaş Zagrepli Drpic le görüşmlerini tamamladı. Oyuncu 1 Milyon Euro karşılığında 2010 yılına kadar Karakartallarla sözleşme imzaladı. Bu arada Meksikanın CF Amerika kulübü de Arjantinli oyuncu Higuen ile görüşmelerini tamamladı. Beşiktaşlı oyuncu 6 aylığını meksikada kiralık olarak oynayacak. Kaynak
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #168 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla ben peki iyi bir oyuncu oldugunu sanmıyorum | ||
![]() |
![]() | #169 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Benim akşam attığım onlara mesajın tek kelimesine dokunmadan yazmışlar. Daha öncede onlara doğru haber vermiştim.Artık bana respecti tam sitenin. ![]()
__________________ ÇARŞI rule the world. Beşiktaş fo' life... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |