![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Anketimiz: Besiktasimiza Yeni Forvet | |||
| Djibril Cisse ( Liverpool ) | | 61 | 41,78% |
| Patrick Kluivert ( Valencia ) | | 13 | 8,90% |
| Bonaventure Kalou (PSG) | | 6 | 4,11% |
| Gokhan Unal ( Kayserispor ) | | 9 | 6,16% |
| Louis Saha ( Man.Utd ) | | 27 | 18,49% |
| Federic Kanoute ( Sevillia ) | | 30 | 20,55% |
| Katılımcı sayısı: 146. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamam ama ben bizim siteyi arastirdim ve herkes bu isimleri soyluyor bende ondan anket actim
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cisse bizim ilacımız baskası yalan olur benden solemesi yanınada wiltord yaşlı demeyin arakadaslar wiltord için lyonun en golcu oyuncusu bu senki haberiniz olsun bu 2si yanyana inanın turkiyede ve avrupada iş yapar bence orta sahayada klebersonun yanına alabiliyosan rosickyi veya gravesen evet biliyorum biraz hayal ama artık pamuk eller cebe rezil ettiniz beşiktaşı yönetim kıyın paranıza | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Yukarıdaki seçenekler içerisinde bence en iyisi Louis Saha ama aldığımız Bobo 1-2 yıl içinde yukarıdakilerden hepsinden iyi olacak diye düşünüyorum.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Tigana şuan Fransa da defansa ve forvete topçu bakıyormuş ilgilendikleri ülkelerde şöyle ingiltere fransa ispanya. sabırsızlıkla bekliyorum.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | karabey oyle ama orta sahaya daha iyi bir oyuncu alsak iyi olur, klebersonun yanina mesela
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |