![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Besiktasimiza Yeni Forvet | |||
Djibril Cisse ( Liverpool ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 61 | 41,78% |
Patrick Kluivert ( Valencia ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 13 | 8,90% |
Bonaventure Kalou (PSG) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 | 4,11% |
Gokhan Unal ( Kayserispor ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 9 | 6,16% |
Louis Saha ( Man.Utd ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 27 | 18,49% |
Federic Kanoute ( Sevillia ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 30 | 20,55% |
Katılımcı sayısı: 146. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaslar hepsi güzrl hos süper futbolcular ama siz zanediyormusunuz bizim ....yönetim bu oyunculardan birini alsin , bence giderler yine en öynce türkiyede ne kadar sagda solda futbolcu varsa onlari alirlar (mesela ergün pembe , ümit özat ) sonra giderler disaridan yasi 32-33 bir iki adam alirlar tamam sonra seneye yine hüsran yine hüsran , bence bu yönetim degismeli iyi bir yönetim olsaydi carew i göndermezlerdi ve simdi bizde forvet arayisinda olmazdik.... | ||
![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ siyah beyaz olum yasam... | |||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet abı bu yonetımın transfer ısını tıgana bıraksınlar ve gorun gecen bjklı bı yonetıcıyle gorustum de dedılerkı wıltord zor ama tıgana fransız getırcek mıs bılıglerınıze subnarım ben duyduklarımı soyluyorum ınsallah su fransız genclerı getırır tıgana ama cısse yı en cok ben ısıtoyrum | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet abı bu yonetımın transfer ısını tıgana bıraksınlar ve gorun gecen bjklı bı yonetıcıyle gorustum de dedılerkı wıltord zor ama tıgana fransız getırcek mıs bılıglerınıze subnarım ben duyduklarımı soyluyorum ınsallah su fransız genclerı getırır tıgana ama cısse yı en cok ben ısıtoyrum | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |