![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | abi adam 30 milyon euron varsa böle fiyatları düşünmezsin mantığıyla sölüyo heralde yanılmıyosam ben de aynı mantıkla düşünmüştüm madem 30 milyon euron var alıcağın şurda 3 oyuncu var bi oyuncuya 20 milyon euro vermeyeceğiğmize göre 6 milyon euro 30 un içinde normal sayılır delgado gibi futbolcu için hele çok iyi ilerde daha fazlaya satabiliriz merak etmeyin. | ||
![]() |
|
![]() | #192 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #193 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | tamm be birader biz de farklı şey söylemiyoruz gidip kily gonzalez e bayılsınlar demiyoz ya o parayı delgado için verilcek 6 milyon euro çar çur değildir inşallah senin mantığındadır yönetim düşürebildiği kadar düşürüp gelen noktada acımadan parayı verirler inşallah ama 6 milyon euro vermeyiz diyip bu adamı kaçırırlarsa yazık | ||
![]() |
![]() | #198 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Sergen Yalçın’ın yollanması, Tümer Metin’in durumunun henüz netlik kazanmaması, Beşiktaş’ı orta saha arayışlarına itmişti. Kartal’ın ‘10 numara’ adayları belli: Mattias Delgado ve Marceo Gallardo... Delgado için kapıyı 6.5 milyon Euro’dan açan Basel, 4.5 milyon Euro’ya indi. Siyah-Beyazlılar ise 3 milyon Euro’ya çıktı. ‘Okey’i alınan Arjantinli yıldızın da baskı yaptığı İsviçreliler’in fiyatı aşağıya çekmesi kesin gibi. Delgado’nun menaceri Ceylan Çalışkan da, “Futbolcudan yana bir sorun yok. Bonservis konusu da bu hafta içi çözülür” dedi. Tigana’nın önerdiği Gallardo için de temaslar sürüyor. Kulübü River Plate, 30 yaşındaki Arjantinli’ye 4 milyon dolar istiyor.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #200 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bırak beni Basel ![]() Siyah-Beyazlı kulübün 2. Başkanı Murat Aksu’nun yıllık 1.5 milyon dolar teklif edip anlaşmaya vardığı genç oyuncu İsviçre ekibinden kendisine izin vermesini istedi.. Beşiktaşlılar, bonservis için 5 milyon euro talep eden Basel’i 3.5 milyon euroya ikna etmeye çalışıyor AKSU İŞİ BİTİRDİ! BEŞİKTAŞ Delgado’yu, Arjantinli yıldız da Siyah-Beyazlı takımı istiyor... İkinci Başkan Murat Aksu, Basel’de forma giyen 23 yaşındaki oyuncu ile yıllık 1.5 milyon dolar karşılığında uzlaşmaya vardı. Ancak kulübü Basel’in istediği yüksek bonservis bedeli, Delgado’nun transferin hemen bitmesine engel oluşturuyor. KULÜBE REST ÇEKTİ KARTAL’IN yöneticileri İsviçre ekibini ikna için çaba sarfederken, Matias Emilio Delgado devreye girip kulübünden gitmek için izin istedi. Basel ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldızın kulübüne ‘Ben Beşiktaş’ı istiyorum. Bu transferi daha da zorlaştırmayın. Lütfen önümü açın’ dediği ifade edeldi. ‘PARAGÖZ’ BASEL BASEL, 15 Aralık 1982 doğumlu oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın ise daha önce önerdikleri 2.5 milyon eurodan, 3 milyon euroya yüksekldikleri belirtildi. Kartal’ın 3.5 milyon euro vermeye de razı olduğu ve Delgado’nun transferini bitirmeye kararlı olduğu kaydedildi. l Gökhan KILINÇER
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |