![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #274 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ![]() Transfer döneminin uçan takımı Beşiktaş, Arjantinli yıldızda kararlı. Teknik Direktör Tigana’nın ısrarla istediği ünlü oyuncu için pazarlıklar devam ediyor. 4.5 milyon dolarlık bonservis bedeli aşağı çekilmeye çalışılıyor. Delgado ise imza atmayı bekliyor. Beşiktaş yerli pazarında istediği oyuncuları aldı, yabancı konusunda ise sona yaklıştı. Teknik Direktör Tigana’nın isteği üzerine Basel’de forma giyen Delgado’ya kancayı atan ve uzun süredir bu futbolcuyu renklerine bağlamaya çalışan Siyah-Beyazlılar adeta geri sayıma geçti. 6 milyon dolardan başlayan bonservis ücretini 4.5 milyon dolara kadar indiren Beşiktaş yönetimi bu rakamı 3.5 veya 4’e çekmeyi düşünüyor | ||
![]() |
![]() | #275 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Beşiktaş'a haber gönderen Arjantinli yıldız futbolcu, 'Bana ödeyeceğiniz paranın bir kısmını bonservis bedeli olarak kulübüme verin ve bir an önce sorunu çözün' dedi ![]() Yabancı transferinde kaleci sorununu Hırvat Runje ile çözen Beşiktaş, yurt dışında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tigana'nın da istediği Basel'in Arjantinli orta saha oyuncusu için düğmeye basan Siyah-Beyazlı yönetim, 3 milyon Euro önerdi. Ancak İsviçre kulübü Basel'in 4.5 milyon Euro'da diretmesi transfer görüşmelerinin tıkanmasına neden oldu. Başkan Yıldırım Demirören ile Sportif Direktör Erdil Arpacı, önümüzdeki hafta içinde bu transferi çözmek için İsviçre'ye gidecek.</B> AYRILMAK İSTİYOR</B> Arjantinli oyuncu da gelişmeleri büyük bir heyecanla takip ediyor. Delgado, Beşiktaş'ta oynamak istediğini ifade ederek, 'Artık futbol yaşantımı Türkiye'de Beşiktaş'ta sürdürmek istiyorum. Bonservisimde gerekli kolaylığı sağlanamazını bekliyorum. Eğer sorun çözümlenmezse, ben de alacağım paranın bir bölümünden fedakarlık ederim. Onu da bonservis bedelinin üzerine ekleyip kulübüm Basel'e verin ama bir an önce bu transferi bitirin' diyerek, Beşiktaşlı yöneticilere de gönderme yaptı. kaynak:tercüman | ||
![]() |
![]() | #276 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ![]() 28.05.2006 Beşiktaş'ın transfer etmek için uzun uğraş verdiği ve kulübü Basel'i ikna edemediği Matias Delgado, İsviçre kulübünün yönetimine başvurarak gitmesi için kolaylık gösterilmesini istedi. Sergen'in gidişinden sonra elinde sadece Tümer kalan siyah-beyazlılarda hücum gücünü artıracak olan Delgado için girişimler hâlâ sonuç vermezken, Arjantinli oyuncu hem kendi yönetimine hem de Türkiye'de yetki verdiği menajeri Ceylan Çalışkan'a dert yandı. Teknik direktör Tigana'nın da alınması için onay verdiği başarılı futbolcu, önce sözleşmesinin sürdüğü Baselli yöneticilerle görüşerek Beşiktaş'a kesinlikle gitmek istediğini yineledi. Delgado'nun sık sık görüştüğü ve Beşiktaş ile arasındaki köprü görevini yürüten menajer Ceylan Çalışkan'a "İsviçre liginde artık oynamak istemiyorum. Burada ne heyecan var ne de tat. İstanbul'da beni Arjantin'deki gibi ateşli bir seyirci bekliyor. Bu heyecanı özledim. Ne yapıp edip beni alsınlar. Burada oynamak istemiyorum. Alacağım para bile o kadar önemli değil. Basel'de misyonumu tamamladım" dediği öğrenildi. Bonservisi 4.5 milyon Menajer Çalışkan'ın da yıldız oyuncuya biraz daha beklemesini söylediği ve Beşiktaş'ın 4.5 milyon Euro'luk bonservisi düşürmek için yoğun uğraş verdiğini söylediği belirtildi. kaynak:vatan | ||
![]() |
![]() | #277 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Delgado ile anlaştık! Beşiktaş ikinci Başkanı Murat Aksu, Basel'de oynayan Delgado ile anlaştıklarını söyledi. Aksu, "Kulübü çok para istediği için işi ağırdan alıyoruz. Ancak Delgado tamamdır" müjdesini verdi. *** Taktik savaşı 2. başkan Murat Aksu, "İsviçre ekibi Basel, 5 milyon euro'da ısrarcı Bugün gitsen o paradan aşağı inmezler, bekleyeceğiz" diye konuştu. İndirim yapmıyorlar Beşiktaş, Tigana'nın "Onu mutlaka istiyorum" dediği Delgado için müthiş bir stratejik plan uyguluyor. Arjantinli futbolcu ile her konuda anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, Delgado'nun bonservisi için 5 milyon euro isteyen Basel'den indirim bekliyor. İsviçre ekibi, bu paradan aşağı inmeye yanaşmazken, siyahbeyazlılar SONUNDA PES EDERLER TRANSFERLE bizzat ilgilenen İkinci başkan Murat Aksu, "Delgado için taktik savaşını sürdürüyoruz. Biz oyuncuyla anlaştık. Ama Basel bizi bekleterek, fiyat yükseltmeye çalışıyor. Biz de oyunu kuralına göre oynuyoruz. Acele edersek zarara gireriz. İsviçreliler sonunda çark edecek" diyerek yaptıkları stratejiyi açıkladı. Kaynak : Fotomaç
__________________ Siyah Beyaz Ölüm Yaşam | ||
![]() |
![]() | #278 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Delgado’nun fiyatı katlandı Beşiktaş'ta transfer harekatı tüm hızıyla devam ederken bazı sorunlar da beraberinde seyrediyor. Mattias Delgado ile prensipte anlaşan Beşiktaş'ta Basel ile bonservis sorununun çözülmemesi sıkıntıya neden oldu. Uzun bir süredir Delgado ile görüşmelere devam eden Siyah-Beyazlılar, bonservis bedeli olarak 6 milyon Euro isteyen Basel'in ancak 1 milyon Euro'luk indirim yapması karşısında sıkıntı yaşıyor. Orta sahasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Delgado transferini mutlaka bitirmek isterken, çözüm için yeni formüller arıyor. Transfer sezonunun hareketli takımlarından Beşiktaş'ta bu gelişmeler yaşanırken, Delgado ve Roberts'ın transferine Başkan Yıldırım Demirören el koydu. Başkan Yıldırım Demirören'in önümüzdeki hafta Delgado, Wigan'lı Roberts ve Kluivert'ın transferinde son noktayı koymak için bizzat yurtdışına çıkacağı belirtildi. 28.05.2006 ![]() Kaynak : Zaman | ||
![]() |
![]() | #280 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
delgado da beşiktaşa gelmek istiyo basel den sıkıldıgını ve atesli taraftar önünde yeteneklerini sergilemek istiyo ve besiktasada beni cabuk alın diyo ve basel 4.5 milyon euro da ısrarlı besiktasımız ise 3.5 milyon euro veriyor kaynak vatan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |