![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
Şunu söylemek lazım Tigana peygamber değil yani elbetteki yaptığı davranışlardan dolayı eleştirilebilir..Bunu anlamak lazım.....Birine destek vermek demek o kişinin her yaptıpğını ya da yapmadığını onaylamak olmamalı.......Ben Tigana'nın Beşiktaş'a çok şey katacağına inanıyorum ancak Brezilya milli takımının banko bir yıldızını gençleşirme adına reddetmesini kabul etmiyorum....Bu Tigana'ya karşımolduğum ya da desteklemediğim anlamına gelmez....Ama Tigana bana göre Türk futbol tarihinin en büyük transferini tepmekle hata yapmıştır.Bu bu kadar basit.......Zaten diyorum ki bu transfer anlayışı yani bir tercih meselesidir.......Ben de bu tercihi eleştiriyorum....Tigana'nın başarılı olmayacağı fibi bir endişem yok.......karşı çıktığım şey bu tercih.......Ama sen de Tigana gibi düşünebilir bu takıma yıldız oyuncu alınmasını istemeyebilirsin? Ze roberto gibi dünya çapında isimlerin yaşlı da olsa beşiktaşa gelmesini istemeyebilirsin...Ya da yıldızı ben yetiştireyim diyebilirsin.....Ben diyorum ki hem yıldızı yetiştir gençlerden hem hazır bir dünya yıldızın al..... Konu Barisozgur tarafından (29-06-2006 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya iyi güzel demişsin de Tigana nın reddettiğini kulağınla mı duydun bence sol kanada roberts i kabul eden tigana ze roberto ya asla hayır demez... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tigananin transfer politikasina söyle bi baktigimizda yukarida beltirtildigi gibi cok kosan genc istikrarli bir takim kurmaya calisiyor... söyle gidenlere bi bakalim: sergen...tümer...okan...ahmet dursun...cordoba... sayilanlarin cordoba haric geri kalani istikrarsiz ve ahmet haric hepsi de otuzu gecmis... arkadaslar futbol da 30 gecince yavas yavas sakatliklar cogaliyor istikrarsizlik basliyor saha icinde daha az mücadele ve daha az kosmak basliyor...kim olursa olsun 30 un üstünde transfer yapilmaz hele hele cok para sayip yabanci transfer hic yapilmaz.... ze robertoyu almaya kalksak adam senelik ücreti icin nerdeyse anasinin nikahini ister..yasi 32.. geldimi bide ilk sene tutmadimi elimizde kaldi demektir bunu en son ailton örnegi gösteriyor....üstelik ze roberto yu lider sifatinda düsünenler hayal kirikligina ugrar bu adamda öyle bi özellik yok... bu anlattiklarim dan sonra ze roberto bize ne verir?? presmi yapar?? hayir liderlik abilik mi yapar?? hayir ucuzami oynar??hayir yapacagi soldan bir iki orta onu bizim mehmet sedefte yapar.... saygilar
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bekleyip görelim elbet sol kanada bir futbolcu alınacak belki de ze robertodan daha yıldız bir oyuncu almak istiyodur tigana | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bekleyip görelim elbet sol kanada bir futbolcu alınacak belki de ze robertodan daha yıldız bir oyuncu almak istiyodur tigana | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tigana sayesinde bireysel futbol oynayan, takımdan çok kendini düşünen, topu ayağından zamanında çıkarmayan oyunculardan kurtulduk. Şimdi kollektif uyumu olan bir takım ortaya çıkabilir. Bunu da en iyi Tigana yapar. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |