![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben Ne Gence Ne De Yasliya Bakiyorum! Sorun Varsa Onu Da Disipline Bagliyorum. Disiplin Yoksa Bu Is Olmaz.bizde Futbolcu 2-3 Mac Yedek Oturunca Isyan Ediyor Ve Basliyor Laf Atmaya, Bu Durumda Herkes Kendini Hakli Goruyor Ve Terslikler Basliyor. Bjk Bu Disiplini Once Yonetim Gostermesi Gerekiyor Aksi Taktirde Bu Davranis Oyunculara Yansiyor, Oyunculardan Sorumlu Olan Teknik Direktor De Bundan Da Payini Aliyor. Gelecek Olan Futbolcular Once Bizi Tanimali Ve Besiktas Ruhunu His Etmelidir Ornegin Pascal. Bunun Gibi 2 Tane Yabanci Katarsak Cok Faydali Olur Ve Yasi 19 Ile 34 Yas Arasi Olsun Hic Farketmez Yeterki Besiktasli Olsun.
__________________ ISTE GERCEK ISTE ASK TEK GERCEK BESIKTAS http://img92.imageshack.us/img92/807/hpim0201bg3.jpg | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haksizsin...fransa buraya kadar tecrübe ile mi geldi, yoksa sansla mi?? bence sans...togo bile onlara kaffa tutdu..adamlar itekaka buralara geldiler, ispanyollar bence söke söke oynaya oynaya buralara geldiler...ve sen cok önemli bir noktayi unuttun, bence fransa dünya kupasini kazanmaz, ve bence gelecek vaiideli büyük oyunculari da yok, ama ispanyanin? torres 21 yasinda ve atletico madridin kaptani, yani lütfen, david villa falan onlar daha gencler ve büyük gelecekleri var...yaslarina ve yeni yapilanmalarina göre bence cok basarililardi, ve oyunlari sevk veriyordu, yani ben avrupa sampiyonasinda onlardan cok sey bekliyorum, ve bir yil basarili olup hersey kaybetmekdense, bence bir yil basarisiz olup 5 yil basarili olalim(gerci bizim durumumuz biraz farkli;umarim ne demek istedigimmi anlamissindir)... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Thuram alınabilir... Bence alınan gençler de süper gençler değil... Mesela Nuri Şahin, Caner Erkin veya Tevfik Köse gibi gençler düşünülmeli... Konu ®kÁr†äL® tarafından (28-06-2006 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bırakın bu tecrübeli ibneler yüzünden böyle olduk tümer piçi tecrübeyliydi de noldu.O zaman Tayfur jübile yapması kalsın takımda oynasın alın size tecrübe.....Hem genç hemde tecrübeli adam lazım ama tümer gibi olucaksa olmasın daha iyi | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | al sol kanata ve forvete yabancı tecrübeli ve iyi futbolcu 28 32 yaşlarında diğer genç futbolcularmızın saygı duyacağı futbolcular sözlerni geçriebilen 2 tane yabancı futbolcu aldık mı uefa da da lig de de başarılı oluruz işte o zmn bizi bütün dünya konuşur çünkü geçnlere önem veren kulupleri dünya konuşuyor gözlüyor en azından türk futbolunun geleceği ve milli takımın geleceğini biz kalkındıralım... INŞAALLAH! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |