![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #192 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Maraton ligtv diğer sitelerde gösterildi arkadalar ama ben bonservisin problem olacağını zannetmiyorum çünkü biliyorsunuz kübümüz iyi mi kötü mü bilinmez ama bonservis paralarından kaçınmıyor genellikte.Nuride de bonservis sorunu olacağını sanmıyorum ama gelir mi bilemem
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #193 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Eger transfer gerceklesirse YD en iyi transferini yapmis olur!!!
__________________ BESIKTASIM HAYAT SENSIN DÜNYAM SENSIN HERSEY SENSIN........... | |||
![]() |
![]() | #195 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | bu işi başarırlarsa bravo
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #196 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | patlar yakında bomba
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #197 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yoq abi beşiktaş taraftarının hiç bir zaman yüzü gülmeyecek transferde neyse gelse iyi olurdu şampiyon olmayı bekliyez o zamn seviniriz o da ne zamn olur bilmem ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #198 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | nuri dün yalanlamıştı kimseyle anlaşma yapmadım dedi eger sinan enginin dediği gibi anlaşma varsa dortmunddan bonservisi almak için ne gerekiyorsa yapılmalı | ||
![]() |
![]() | #199 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Sinan Engin, "Nuri çok iyi bir futbolcu ve henüz çok genç. Chelsea ve Arsenal gibi kulüpler de bu genç kardeşimizin peşinde. Başkanımız Nuri'nin transferi için son aşamaya geldi. bu transferi en kısa zamanda gerçekleştirmek istiyoruz. taraftarlarımız sabırlı olsunlar. bomba gibi ekiple sezona başlayacağız" dedi | ||
![]() |
![]() | #200 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Fatih Terim, "Nuri, Türk futbolu için önemli bir markadır. Beşiktaş büyük bir iş başardı" derken Ersun Yanal, "Genç yaşta büyük başarılara imza attı. Sergen’in boşluğunu doldurur" dedi DEFANSINI ve orta sahasını yeni oyuncularla takviye ederek kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, önceki gece flaş bir transfere daha imza attı. Türkiye, Nuri Şahin'in siyah beyazlı takıma transferini ilk kez Hürriyet'ten öğrenirken son yıllarda adından söz ettirmeye başlayan genç yıldızla çalışma imkanı bulan teknik adamlar, "Beşiktaş liderini buldu" yorumunu yaptılar. Beşiktaş orta sahasında oyun kurucu olarak görev yapacak olan Nuri Şahin için görüşlerini aldığımız Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Metin Tekin ile Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal ondan övgüyle bahsettiler. Teşekkürler başkanım Nuri Şahin'in çok yönlü bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Fatih Terim, "Beşiktaş, bu transferi gerçekleştirerek büyük bir iş başardı. Nuri, Türk futbolu için önemli bir marka. Ondan 2010 Dünya Şampiyonası'nda yararlanmak istiyorum" dedi. Nuri Şahin'i ilk kez 16 yaşındayken Milli Takım'a çağırdığını hatırlatan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Genç yaşta büyük başarılara imza attı. Çok iyi bir alt yapısı var. Nuri Şahin, Sergen'den sonra Beşiktaş'a gelen ilk lider oyuncu olacaktır" yorumunu yaptı. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, "Nuri Şahin'i uzun süredir takip ediyordum. Böylesine önemli bir transferi gerçekleştirdiği için başkanımız Yıldırım Demirören'e teşekkür ediyorum" dedi. Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Nuri Şahin transferiyle başkan Demirören'in büyük iş başardığına dikkat çekerken asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, "Hürriyet bu transferi nasıl öğrendi, anlayamadım" yorumunu yaptı. İsmail Er-Hürriyet | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64088-nuri-sahin-transferi-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-06-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |