![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nuri Şahin, Beşiktaş'ın teklif ettiği yıllık 1 milyon euroyu az bulunca transfer zora girdi.. ![]() Beşiktaş'ın son bir haftadır yürüttüğü Nuri Şahin transferi para engeline takıldı. Başkan Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin'in gizli olarak çalıştığı ve dün SABAH'ın duyurduğu operasyonda çok önemli gelişmeler yaşandı. Genç yıldızın kulübü Borussia Dortmund'a 2 milyon euro teklif eden Beşiktaş, Nuri Şahin'e de 1 milyon euro önermişti. Ancak Nuri'nin bu rakamı az bulması görüşmeleri tıkadı. Bir yandan Alman kulübü ile bonservis pazarlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, belirlenen transfer bütçesini aşmak istemedikleri için genç oyuncuya, "Bu rakamın üstüne çıkmamız mümkün değil" mesajını iletti. Tüm bu gelişmeler transferi zor bir noktaya sokarken Beşiktaşlı yöneticilerin, henüz Nuri defterini tamamen kapatmadıkları ve para konusunda ikna etmeye çalışacakları öğrenildi. KİMSEYLE ANLAŞMADIM' Bu arada transfer haberlerinin duyulması üzerine kendisine ait 'Nuri Sahin' adlı internet sitesinden bir açıklama yayınlayan milli futbolcu, herhangi bir kulüple anlaşma sağlamadığını belirterek, "Borussia Dortmund kulübüyle olan sözleşmem devam ediyor" dedi. Kaynak:Sabah
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | doğrudur umarım | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | süper olur bide nihatı alsak keşke uefa bizim olurdu..... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar, heralde hepiniz benim gibi ne spor sitesi varsa gezmişsinizdir ![]() Hakan Can, Fanatik Köşe Yazısı: "Sabah Başkan Yıldırım Demirören’i aradım. Kulüple görüştüklerini, ama işlemin bitmediğini, transferi medyaya kimin sızdırdığını bulacağını, sırf bu haber yüzünden kulübün kasasından biraz daha fazla para çıkacağını, ancak büyük ihtimalle transferi bitireceği söyledi. Varsın bütçe biraz sarsılsın, ama Nuri Şahin alınsın! Futbolsever iyi futbolcu seyretmek ister ve Nuri büyük bedellere değer... Menaceri Ahmet Bulut’un öğle saatlerinde yaptığı açıklama da umarım doğru değil ve teknik sebeplerledir... Yalan söylemek hoş değil elbet, ama bazen mecbur kalıyorlar... Çünkü Ahmet Bulut 29 Mayıs’ta medyada Emre’nin Fenerbahçe ve hiçbir kulüple görüşmediğini, haberlerin gerçek olmadığını açıklamış, 30 Mayıs’ta ise Fenerbahçe resmi internet sitesi transferi medyaya duyurmuştu... Bu açıklamanın da kulübün ve futbolcunun ceza almaması için yapılmış olduğunu düşünüyorum..." | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64088-nuri-sahin-transferi-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-06-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |