![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #343 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
MİLLİ OYUNCUNUN TRANSFERİNDE KRİTİK SAATLER!.. 10 Haziran 2008 12:33 ![]() Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için uğraştığı Nuri Şahin'in transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor!.. Siyah beyazlılar Borussia Dortmund'ta forma giyen Nuri Şahin'in transferinde bir hayli yol kat ederken, gurbetçi oyuncunun menajerinin şu anda İstanbul'da olduğu ve Beşiktaş Menajeri Sinan Engin ile görüştüğü öğrenildi... Nuri Şahin'in transferiyle ilgili gelişmeler anı anına Maraton.Com.Tr'de olacak!.. Bizden ayrılmayın... MARATON.COM.TR ÖZEL TRANSFER GERÇEKLEŞİYOR MU? Haberi yazdırın 10 Haziran 2008 12:33 Bugün Nuri Şahin’in İranlı menajeri Fazeli ve kulübü Borussia Dordmund’la her konuda anlaşan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, gurbetçi oyuncuyu bir türlü ikna etmeyi başaramadı. İranlı menajer Fazeli ile 1.5 saat konuşan ve el sıkışan Engin, Nuri’nin kulübü Borussia Dordmund’la da 2.5 milyon Euro’ya anlaştı. Daha sonra Almanya’da bulunan Nuri’yi telefonla arayan Sinan Engin “Hem menajerinle hem de kulübünle anlaştım. Seni çok istiyoruz. Seni burada daha da parlatıp Avrupa’nın önde gelen kulüplerine yollayacağım. Hiç merak etme. Kafanda da soru işareti olmasın” dediği öğrenildi. Şahin’in de Engin’e yanıt olarak “Beşiktaş’a gelmek istemiyor değilim ancak bazı korkularkım var. Kiminle konuşsam ‘Türkiye’ye gitme, futbol yaşantını Avrupa’da sürdür’ diyor. Bana da hak verin. Bunlar kolay alınacak kararlar değil. Açıkçası Türkiye’ye gelmeye korkuyorum” karşılığını verdiği belirtildi. Engin’in bu konuşma sonrası Nuri’yi Türkiye’ye davet ettiği ve önümüzdeki günlerde tarafların İstanbul’da yeniden bir araya gelecekleri belirtildi. Transferle ilgili konuşan Engin “Bu transferi bitireceğimi düşünüyorum. Çocuğu ikna etmeye az kaldı. Yüz yüze konuşursam bu transfer biter ve imzalar atılır” dedi. MARATON.COM.TR ÖZEL Konu themadpol tarafından (10-06-2008 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #345 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hadi lan bitirin su isi artik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #348 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Bugün Nuri Şahin’in İranlı menajeri Fazeli ve kulübü Borussia Dordmund’la her konuda anlaşan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, gurbetçi oyuncuyu bir türlü ikna etmeyi başaramadı. İranlı menajer Fazeli ile 1.5 saat konuşan ve el sıkışan Engin, Nuri’nin kulübü Borussia Dordmund’la da 2.5 milyon Euro’ya anlaştı. Daha sonra Almanya’da bulunan Nuri’yi telefonla arayan Sinan Engin “Hem menajerinle hem de kulübünle anlaştım. Seni çok istiyoruz. Seni burada daha da parlatıp Avrupa’nın önde gelen kulüplerine yollayacağım. Hiç merak etme. Kafanda da soru işareti olmasın” dediği öğrenildi. Şahin’in de Engin’e yanıt olarak “Beşiktaş’a gelmek istemiyor değilim ancak bazı korkularkım var. Kiminle konuşsam ‘Türkiye’ye gitme, futbol yaşantını Avrupa’da sürdür’ diyor. Bana da hak verin. Bunlar kolay alınacak kararlar değil. Açıkçası Türkiye’ye gelmeye korkuyorum” karşılığını verdiği belirtildi. Engin’in bu konuşma sonrası Nuri’yi Türkiye’ye davet ettiği ve önümüzdeki günlerde tarafların İstanbul’da yeniden bir araya gelecekleri belirtildi. Transferle ilgili konuşan Engin “Bu transferi bitireceğimi düşünüyorum. Çocuğu ikna etmeye az kaldı. Yüz yüze konuşursam bu transfer biter ve imzalar atılır” dedi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #349 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün Nuri Şahin’in İranlı menajeri Fazeli ve kulübü Borussia Dordmund’la her konuda anlaşan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, gurbetçi oyuncuyu bir türlü ikna etmeyi başaramadı. İranlı menajer Fazeli ile 1.5 saat konuşan ve el sıkışan Engin, Nuri’nin kulübü Borussia Dordmund’la da 2.5 milyon Euro’ya anlaştı. Daha sonra Almanya’da bulunan Nuri’yi telefonla arayan Sinan Engin “Hem menajerinle hem de kulübünle anlaştım. Seni çok istiyoruz. Seni burada daha da parlatıp Avrupa’nın önde gelen kulüplerine yollayacağım. Hiç merak etme. Kafanda da soru işareti olmasın” dediği öğrenildi. Şahin’in de Engin’e yanıt olarak “Beşiktaş’a gelmek istemiyor değilim ancak bazı korkularkım var. Kiminle konuşsam ‘Türkiye’ye gitme, futbol yaşantını Avrupa’da sürdür’ diyor. Bana da hak verin. Bunlar kolay alınacak kararlar değil. Açıkçası Türkiye’ye gelmeye korkuyorum” karşılığını verdiği belirtildi. Engin’in bu konuşma sonrası Nuri’yi Türkiye’ye davet ettiği ve önümüzdeki günlerde tarafların İstanbul’da yeniden bir araya gelecekleri belirtildi. Transferle ilgili konuşan Engin “Bu transferi bitireceğimi düşünüyorum. Çocuğu ikna etmeye az kaldı. Yüz yüze konuşursam bu transfer biter ve imzalar atılır” dedi. MARATON.COM.TR ÖZEL | ||
![]() |
![]() | #350 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İşte bizim ulusal imajımız. İşte dışardan bakılınca Türkiyenin tablosu... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64088-nuri-sahin-transferi-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-06-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |