![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Nuri ve eren i alalım yeter
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | inşallah alabilirz ama sanmıyorum | ||
| |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eren iyi adam ama daha önce de yazmıştım şu dönemde transferi çok zor
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Eren forvette çok iyi bir alternatif olur, Nuri ise ortasahada hemen hemen bütün oyuncularımızın yükünü hafifletir. Bu iki transfere büyük paralar verilse bile acınmaz hatta ucuza alınmamaları daha iyi. Çünkü ucuz futbolcu hele de Türk ise hiç destek görmüyor. Yıldız muamelesi yapılmadığı gibi kısa sürede de bedavaya yollanıyor. Halbuki Nuriye şöyle 5 milyon euro verip alsalar, istediği kadar medya bilmemne üzerine gitsin bir yere yollayamazlar. | ||
| |
| | #6 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yabacıların durumu da belli değil bobo cisse, higuain vs. bakalım kimler gider kimler gelir neler olur daha çok zaman var.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eren ve nuri gelirse şampiyon oluruz kesin...!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ereni gidip gese yada febe alırsa yazıklar olsun sana sinan engin getir şu adamları!
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #10 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avrupa şampiyonasında kim iyi oynasa ertesi gün beşiktaş talip oluyor bu haberleri yazacak haber bulamayan gazeteler sayfa doldurmak için yazıyor bence eren daha 3 maç oynadı yıldız ilan ettiler böyle transfer olmaz her futbolcu hayatında bazı maçları çok iyi oynar istikrar lazım bize seyretsinler bir sezon yada geçen sezonun kasetlerine baksınlar planlı programlı iş yapsınlar akıllanmadılar daha tribünden tv den seyret sonra ben bunu beğendim soralım ne kadar transfer edelim v.s olmaz böyle bir iş eren gibi ne gurbetçiler var araştırsınlar veli ümiti gökhanı ereni burda gördünüz hepside toplam 3 maç oynadı hemen transfer
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64836-eren-derdiyok-tek-baslik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 12-06-2008 23:21 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |