![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pazartesi toprağa verilecekmiş sanırım ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok üzücü bir durum ölüm gerçeği işte kimi nezaman ve nasıl bulacağını kimse bilemiyor çok iyi bir kişiliğe sahip bir başkandı iyi niyetliydi ama takdiri ilahi artık ne yapılsa nafile MEKANIN CENNET OLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ALLAH Rahmet eylesin... | ||
![]() |
![]() | #70 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI VE BOL BOL SABIR DİLERİM... HABERİ ALINCA GERÇEKTEN ŞOK OLDUM ANİ ÖLÜMÜ TÜRKİYE'Yİ DERİNDEN SARSMIŞTIR... TEKRAR ALLAH'TAN GANİ GANİ RAHMET VE SEVENLERİNE BOL SABIR DİLİYORUM HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/66906-tff-baskani-hasan-dogani-kaybettik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-07-2008 12:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |