|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
24-07-2006, 12:01 | #91 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
Bu sezon 8 futbolcu transfer eden Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana'nın "Orta sahaya iki transfer şart. Ancak bu bütçeyle bu kadar" sözleri yönetimin keyfini kaçırdı. Bu sezon transferdeki en hareketli ekiplerden biri olan Beşiktaş'ta hazırlık maçlarında üst üste alınan başarısız sonuçlar keyifleri kaçırdı. Le Mans beraberliği, ardından Shakhtar Donetsk ve Nancy yenilgileri, 30 Temmuz'daki Süper Kupa finali öncesi takımın hazır olmadığı yönünde sinyaller verdi. Teknik direktör Jean Tigana'nın "Orta sahaya iki transfer şart. Bunu yönetime de söyledim. Bu bütçeyle bu kadarını yapabiliyorsunuz" sözleri, yönetimin keyfini kaçırdı. Şu ana kadar 8 transfer yapan siyah-beyazlı ekipte yönetim, "Tigana'nın istediği transferleri yaptık. Yine transfer yaparız. Ancak hocanın iki transferin daha şart olduğunu söylemesi şık olmadı" diyerek Fransız teknik adama tepki gösterdi. "EN İYİ TRANSFERLERİ YAPTIK" Yönetimde, Beşiktaş'ın en iyi transferi yapan ekip olduğu konuşulurken, "Tigana'nın bir dediğini iki etmedik. Buna rağmen iki futbolcu birden istemesi işimizi zorlaştırıyor. Kaliteli iki oyuncunun maliyeti 10 milyon doları geçer" yorumları yapılıyor. Alinti: Kartalhaber.com
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
|
24-07-2006, 12:04 | #92 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Samsunlu Adnan Sol tarafa alinirsa iyi olur, cok süper oyuncu benim gecen sene hosuma gidiyordu zaten, böylece sol kanat sorununu cözmüs olurlar...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
24-07-2006, 12:08 | #95 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bu adama kötü diyene sasarim.. adama iyi futbolcu. japon milli takimin en iyi oyuncusundan birisi dir...gerej teknigi, ve hiziyla,, hele adam da iyi ekseltiyo..bana hic kimse kötü demesin tamam belki bi Roberto Carlos deyil ama yinede
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
24-07-2006, 12:21 | #97 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | adnanı istemem. topuzu alalım ama o transferde olmaz zaten. ertuğrul hoca bırakmaz daha onu. m.topuz gelsin.yabancı olarak da yattara. trabzon denilsonu alacak sola denilson sağa da yattarayı koyarlarsa en büyük şampiyonluk adayımdır
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |