![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende onu diyorum paylasmak için 1 topic acallım herkes oraya yazsın
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #53 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #55 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Morten Gamst Pedersen ![]() Morten Gamst Pedersen Forma Numarası:12Pozisyon:Sol açıkDoğum yeri:Vadsø, NorwayDoğum tarihi: 08/ 09/ 1981Boy: 1.81 cmKilo:74 kg Bu sezon: Oynadığı maç sayısı:42Gol:10Asist: 8Red Cards: 0Minutes on Pitch: 3363
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kerlon diyorum başka birşey demiyorum. <A title="external link" href="">WONDERKID KERLON ![]() Takım: Cruzeiro Mevkii: Hücumcu orta saha, forvet Tam İsmi: Kerlon Moura Souza Doğum Tarihi: 27 January 1988 Doğum Yeri: Ipatinga (MG) http://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7...&search=kerlon | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çok güzel bi futbolcuymuş yaaa bunu cm de sürekli alıorumm zaten ordan biliorum ilk defa izleme fırsatım oldu saolasın... bu arada sol kanat alınacak ailton katardan gelen teklifleri düşünüomuş... Tigana sadece acele etmek istemio ama emin olun sol kanata futbolcu alınacak bu yerlide olabilir yabancıda bjk tv ye resmi açıklama yapıldı..... Bilmiorum izleyen var mı??* | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | cm de hep alırdım. frikik ustası. gerçekte meziyetleri daha fazla. bomba gibi koyuyo.sol açık ve forwette oynuo blackburnda. alınırsa çok iyi bi iş başarılmış olur.
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |