![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
__________________ çok seviyoruz deli gibi; yok bu sevdanın tarifi; sen bu gönüllerin sahibi; KARTALLLLL | |||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bu kadar iddaalı bir cümle kurmuşsa eğer ki olmayacak şey değil çünkü delgadoya para vermedik sonuçta hala bütçe yerinde duruyor eğer sol kanadaysa dediğiniz gibi büyük ihtimalle gilberto ya da ze roberto, defansa ise inşallah luciodur başka bişe demiyorum(tabii bunun olabilme ihtimali sıfıra yakın ama gene de dile getirmek istedim) | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | eet aslında haklısın juan ın durumu almaya müsait almanya sık sık gidip gelen yönetim bu arada ilgilenmiş olabilir juan la mantıklı bence olabilir inşallah olur yani... | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla bu haberi okuduumda aklıma gelen ilk gelen ze roberto oldu... savunmaya adam alacaklarını sanmıorum... nerdeyse bizim savunmacılardan takım kuracaz... yanlıs hatırlamıosam 6-7 savunma oyuncumuz var suanda..akla mantıa uyan sol kanat alıcaz gibi.... bi de süper yıldız deyip de ilk hafta sonunda yatanları da gördük... bize yıldız oyuncudan cok potansiyeli olan patlamaya hazır bi oyuncu lazım..ve de en önemlisi sorunsuz ... | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |