![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne tepki olursa olsun küfürsüz bi tpki yapılsın arkadaşlar, sonra insanların gözünde haksızken haklı duruma geçer paratümer, hatta bana göre herkasin beklentisini boş çıkarıp öyle bi adam yokmuş gibi takmamak en iyisi. Zaten boşa konuşuyoruz, o sigara içen adamın istikrar yakalayıp oynaması çok zor, onun profesyonelliği sadece nakit parada... | ||
| |
| | #3 | |||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
bence hiç gerek yok bırakın insanlar ********liğiyle yaşasın bu ona en büyük derstir hatta eğer utandırmaksa gaye en azından 1 yarı boyunca tümere tezaurat yapalım dahada utansın çünkü hepimiz biliyoruzki ezikler onu sahiplenemiyecek. aslında para karşısında neyi yitirdiğini görsün ve aslında beşiktaş taraftarının onu eskiden nekadar çok sevdiğinide. insanlar en çok kaybettikleri şeyi anladığında acı çeker. bence ilk maçta sadece onu destekleyelim. hatta tribüne çağıralım | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
__________________ ATASINI TANIMAYAN İT PEŞİNDE GEZER![]() GRANDENDER1903 | |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
O ParagöZ TümöR... Senin Bu Dediklerini Anlamaz ![]() Onda O Kadar Kafa ve Merhamet YoK... O EziK Sevinir..! Parayıda aLdım Takımıda Sattım Halen Bana Tezahürat Yapıyorlar DeR.. Yani O Neyi Yitirdigini Biz Ne Yapsakta Görmez.. Cünkü O O Kadar Ezik ve ŞerefsiZ....!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | |||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Aslında Sahte Dolar Yaptırıp.. Sahaya Atıp Topla Lan Paragöz Tümör ParagöZ Tümör Diye Bagarcaksın ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |