![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şımarık...Ergen davranış problemlerini üzerinde hala taşıyor.Haddini bilmesi lazım.Bu kadar toy bi oyuncuyu bi de forvet ve forvet arkası oynatacaksınız????Rize maçında beni çıldırttı!Bu vatandaşın kulağından çekecek kimse yokmu yav? | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yetenegi konusunda hiç bi problem yok müthiş yetenekli ama braz dha kontrollü olmalı ayagına topu aldgında.... bde son gunlerde haemle didişmeler arkadaslarına karsı takndgı tavır el kol hareketleri fln hos deill kendni düzeltmezse tepe taklak olur beşiktaş burnu havada olanların kulubu deil burak dkkat etmeli bence | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | erkenden oldum havalarına girdi
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| | #8 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Çok yetenekli biri ama kendine gelmesi lazım Istanbul hayatı bozacak bu adamı | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | ya adam geldiğinde sağ kanatta fırtına gibiydi.yerden ve havadan ne kesmeler atıyodu özellikle yerden çok güzel ve tehlikeli kesmeleri vardı. ya sağ bekte ali t. sağ kanatta burak sol bekte ibrahi ü. ssol kanatta ibrahim a. çok mu zor bu iş ya.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |