![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kimse demesin burak tıopçu benim gözümde ha burak ha baki aynı burağa topçu diyen bakiyede desin
__________________ o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0 | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | arkadaşlar o kadar karamsar olmayın. sezon başında beşiktaşın gollerini hep bu çocuk atıyordu. her futbolcunun formsuz dönemi olabilir. burağın bu hale düşmesinin bir sebebide tiganadır. o kötü oynadıkça oynattı ve çocuğun kendine güveni kalmadı. Merak etmeyin yeni sezonla birlikte oda düzelecektir. kumaşı iyi bu kardeşimizin şahsen ben kefilim burak'a | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yeteneğinden hiç şüphem yok fakat belirtmeliyim ki çok bencil çoookkkkk takımı düşünmesi lazım kendisinden önce. çok iyi bir oyuncumuz......
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Burak Yılmaz'ı Eleştiren Arkadaslar Siz Değilmiydiniz Ya Ligin Başlarında İşte Türkiye'nin Yıldızı Fatih Terim Gör Gör Diye Bağıran!! Biz Böyle Burak Yılmaz Gibi Adamları Hacmamalıyızzzzz.. Süper Lig Tecrübesi Bile Yoktu ve Yeri Sağ Açık Deildi.. Tigana Yedeğe Cekmesi Gerekirdi Formsuzken Taraftarın Önüne Yem Olarak Atmayacaktı.... Seneye Burak Yılmaz Eminimki Kartalımızı Ucuracaktır.. Tabiki Bu Yuh'lamarı vsvs Bırakırsak Genc Futbolcu Tabiki Etkilenir..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ilk geldiginde iyi isler cikarmis gelecegin yildizi olarak lanse edilmisti ama ne olduysa sezon ortasinda acayip performans dusuklugu yasadi umarim onumuzdeki sezon iyi olacktir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |