![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #252 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya fazla da üzerine gitmek olmaz ama biri demiyo mu bu adam kimse yol göstermiyo mu boyundan büyük iş yapmaya kalkışma diye. Kimse söylemiyo mu yeteneklerinin sınırının farkına var diye.
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #253 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocam gitsin ya walla artık kampanya felan yapcaz herhalde tanıdığım bütün beşiktaşlılar nefret ediyo tribünde yuhladık kimse istemiyo ama sanki bu adamın arkasında başka bişeyler var herkes yorumlarını yazsın arkadaşlar burak neden görülmüyor kötü olduğu...
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() |
![]() | #254 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1 Maça Göre Değerlendirme Yapmak Yanlış Olur Burak Hızlı Bi Oyuncu Kontra-Atak Oynadıgımız Maclarda Çok Etkili Olacak Bekleyelim Görelim.. İbrahim Akın'a 3 Yıl Sabreden Taraftar Burağa Sadece 1 Yıl Sabretsin Gecen Yılı Saymıyorum Kendi Yerinde Oynamadı Üstüne Çok Gidildi.. Gercek Performansı Bu Değil Onu Çok iyi Biliyorum..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #256 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
neden sabretcekmişiz ya bende bunu anlamıyorum yani ne demek sabretmek bu adamda hiç bir yeteneğin olmadığı görülmüyor mu arkadaşlar körmüsünüz ya gözünüzü seveyim yapmayın ya bu adam bomboş bi adam neden başka birinin önünü kapatıyor neden yani o zaman çeksin gitsin kardeşim yani başka iyi futbolcu olabilecek genç oyuncuların önünü kapatıyor veysel sinan şimdi bide bu burak yeter kardeşim yeter artık bu ne biçim iştir yani
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | |||
![]() |
![]() | #260 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | 21' Tello'nun kullandığı serbest vuruştan gelen topa Burak dokunamıyor ve top kaleci Khalit'te kalıyor... 24' Ricardinho'nun sağdan kullandığı kornerde Burak Jens'e faul yapıyor... 34' Ricardinho'nun pasında Burak topu önüne alamıyor... 36' Tello'nun uzun pasında Burak'ın kafa vuruşunu Khalit rahat bir şekilde kontrol ediyor... 43' Serdar Kurtuluş'un sağdan yaptığı ortada Burak topa vuramıyor... burak ın maç boyunca icraatları
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |