![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #262 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu adamı sevmedigim kadar kimseyi sevmiyorum iyice havalandı ilk geldiginde iyidi ama simdi berbat ötesi
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #264 | ||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya neden bize gelen adamlar istikrarı yakalayamıyolar bi türlü..pancu, i.akın,gökhan güleç vb... burakta böyle olmaz dicem ama o da çoktan kaybetti istikrarını...
__________________ ![]() ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM | ||
![]() |
![]() | #265 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yitik bir oyuncu, çok yetenekli diyorlar, gerçi ne kadar yetenekli olduğunu ancak Antalyaspor'u 2.Lig'de seyreden arkadaşlar söyleyebilir, ben seyretmedim. Beşiktaş'ta da oynadığı, daha doğrusu oynamaya çalıştığı ortada. Büyük takım oyuncusu olamayacağı maalesef belli. 2.Lig'den milyon dolara büyük takıma transfer edilince şirazesi kaydı, kaldıramadı. Futbol oynarken çirkinliği çok çabuk öğrenmiş, her fırsatta kendisini yere bırakıyor, düşerken de hakeme bakıyor. Futbol oynamaya pek isteği yokmuş gibi bir hali var. Ben kendisinin sezon başında Anadolu kulüplerinden birisine, ve hatta 2.Lig takımlarından birisine kiralık olarak gönderilmesini isterdim.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() |
![]() | #267 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Tigana yüzünden böyle oldu bence fakat Ertuğrul hoca adamı adam etmesini çok iyi bilir.Bence iyi işler yapabilir.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #269 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar kendi kendini harcadı, antalyasporda bir çok defa statdan izledim maçlarını, Cristiano Ronaldo gibi olur diyordum ama şimdi bizim 3. lig takımlarında bile oynayamaz,. yazık etti kendine yazık.. | ||
![]() |
![]() | #270 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | yallaaaahhh evine
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |