![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #282 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bn begenmedim yine 1 gol attı helalde baska birseyde yapmadı
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #284 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | burak beni şaşırttı bu macta ilk baslarda biraz canımı sıktı ama sonradan İyi oynadı...Umarım iyi oyunu dewam eder ve ben şaşırırım...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #286 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burak gerçekten iyi bir futbolcu biraz kendine dikkat etmesi lazım.ben burakı gençlerbirliği maçında da beğenmiştim.çok gol kaçırmasına rağmen pozisyona girmesi olumluydu.son vuruşlardaki becerisini arttırırsa tam aradığmız oyuuncu olur.dikkat ettiyseniz burakın oynadığı son iki maçta çok pozisyona girdik...
__________________ ![]() GitsenNeFaяkє∂єя кαlsαnNєFαrkє∂єя αℓdığın∂oℓαяℓαя єℓbєtBıяGünBıtєя BєşİкT@ş çαяşıSI єrkєğєкüfrє∂єя ıştєSєnвυкαdαrZαvαℓℓısın tümєя | ||
![]() |
![]() | #287 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şiddetle karşı çıkıorum..bence gereksiz biri..aklı hep artislikte karı kızda..bundan kurtulması lazım..oyuna hiç katkısı olmuo..akıllanıp oynasa iyi futbolcu diyebilecem ama böle giderse burakta gider..aklını başına alması gerek..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #289 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yua bırak yaa sen messiye ne diye hakaret ediyosunki geçen yıl fener maçında bizi batıran burak bugun gene rezaletti allah kahretsin ya.. | ||
![]() |
![]() | #290 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence messiye hakarettir bu bu kadr rezil herife ii demek.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |