![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #292 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben olsam Burak YILMAZı bırakın topcu top toplayıcı olarak BJK kapısından içeriye sokmam Ertuğrulda bilmem milliyetcilik yapma amacındamı vazgecemedi onan.Özür dileyerek soruyorum acaba burak ertuğrulun oğlumu???Neden bu kadar ısrar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #293 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | burak yılmaz çok istekli hırslı genç bi futbolcu kardeşimiz ama beşiktaşa hiçbir katkı sağlayacağını sanmıyorumm.. bana gore kuçuk klüp topçusu
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() |
![]() | #294 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | beşiktaşı katleden bi futbol tarzında herzaman..11 de sahaya çıkması zaten olayı kökünden bitiriyo..bugünkü maçta higuen yerine oynasaydı çok farklı olurdu..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
![]() | #297 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu adamı var ya sivasa fln kiralayacaksın ya da antebe ama ole ankara ya fln diil buyuk sehirlere uzak olacak biraz burnu surtulecek bakacaksın orda iş yapıosa durumuna gore geri getirirsin baktın olmuo hadi kocum sen git antep te sıla barda karılarla kızlarla dans et dieceksin
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #298 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Burağı sonuna kadar destekledim.Çünkü ilk geldiğinde 'kendini göstermek için' belkide çok iyi maçlar çıkarmıştı.İyi bir kumaş var dedim bu adamda.Ama sonra birdenbire birşeyler oldu bu adama.Yavaş yavaş çökmeye, yanlış kişileri örnek almaya başladı.İ.Akının yolundan gitmeye başladı.Herşeyi kendi kendine yaptı bence.Kendine yazık etti.Dünkü maçtan sonrada beşiktaş futbolcusu olacağına kesinlikle inanmıyorum artık.Öbür maçta rövaşataylan gol atsada!!!Devre arasında takımda tutulmamalı bu adam.Belki gençtir kiralık verilebilir ama bize yarar sağlayacağına hiç mi hiç inanmıyorum.Onun için en hayırlısı devre arasında kendine göre bir kulüp bulması.Antalyaya geri dönebilir mesela... | ||
![]() |
![]() | #299 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | bn burak'ımı c.ronaldoya bensetiorum walla her ne kdr siz onu sewmesenizde beğenmesenizdee o bnm pitanmm ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |