![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYON OLALIM BU SENE,UÇALIM GÖKLERE,KOYALIM CİMBOMA FENERE,BİR ÇİZİK ATALIM DERTLERE | |||
![]() |
|
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kolpacı medyanın oyununa gelmeyin arkadaşlar.. elle gol attı, sahte penaltı yaptırdı filan ayakları ile..hakemleri baskı altına almak.. ve böyle bir yıldızı daha parlamadan söndürmek istiyorlar.. Nitekim bunun semerelerini de görüyoruz..trabzon ve cincon maçlarında Burak'a yapılan hareketler penaltı olarak verilmedi.. Bu oyunlara gelmeyelim.. Burak harika bir topçu.. gol bölgesinde oynamadığı halde 4 gol attı ve bizi heyecanlandıracak çut ve gol girişimlerini bu güne kadar hep o yarattı.. Ben aslında onun 10 numara ya da gol bölgesinde ( Gökhan Güleç ile birlikte ) oynamasını çok istiyorum.. ama bu hocanın takdiridir.. İnanıyorum ki.. gelecek olan aklllı ve ileri görüşlü bir hoca.. ona bu görevi de verecektir.. Burakı her zaminde desteklemeli.. ona her zaman moral vermeliyiz.. O bizim geleceğimiz.. ve büyük yıldızımız olmayı şimdiden hak etmiş bir oyuncumuzdur.. Onu gözlerinden öpüyor. saygı ve sevgilerimi sunuyorum..! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |