![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #122 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aslında iboya almanyada daha çok ihtiyazımzı olacaktı kontrataklarda ama kendine yazık oldu ama iboda ısrar edilip sola yerleşmesi lazım çünkü takımda solda oynayacak ondan iyisi yok
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #125 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gondermek asla cozum olmaz. Ibrahim Akinin sorunu mental, 6 ayligina kiraya versek bence ona cok iyi gelir, kendini gelistirir ve takim icin oynamayi ogrenir. Boyle bir oyuncuyu satmak cok gereksiz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #128 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet göndermek yerine kazanmamız lazım ama bu adam bir türlü kendine çeki düzen vermesini öğrenemedi ALİ GÜLTİKEN e çok iş düşüyor bence | ||
![]() |
![]() | #129 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ibrahim akin türkiyenin en yetenekli oyuncularindan birir bence..ama son iki macta yedigi kirmizi kartlara hic gerek yoktu...yani simdi almanlara karsi en büyük silahimiz olmayacak, ne yazikki..ve bu sadece ibrahimin sucu, yani sen profesyonelsin, biraz dikktat etsene...ne bilim bari agir faul yapipda yeseydi kirmizi kartali..bursada adamin formasindan cekti, bruggede topa vurdu...yinede cok beyeniyorum, ona verilen sansalari daha kullanabilse...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #130 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | balaban ayni sekilde kart yedi ayni macta görmüyor duymuyor bu cocuk, bu kadar amatörlük olmaz yakismadi ibo gibi bir yetenege.. yazik ediyor kendine farkinda degil.. besiktas taraftari gibi taraftar bulamaz o.. eger gönderilirse cok pisman olacak da is isden gecmis olacak..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |