![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sen İlhan Mansız falan tekrar gelsin demiyor muydun ya?Bu ne mantık mı duygu mu???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
|
![]() | #232 | ||
Guest
| bak İlhan Mansız'ın kaşı gözü güzel diye sevmiyorum..kaşına gözüne atlim...ben İlhan Mansız'ın saha dışında yaptıkları ile de ilgilenmiyorum...Ben ilhanmansızdaki o ruhu , sahada savaşışını seviyorum...İlhan Mansız podyumlara falan değil sahalara yakışan birisi...Futbolun içinde olmasını çok isterim BJK de yada BJK de değil....BJK de oynaması konusunda evet hala isterim BJK de oynamasını çünkü bu konuda İDDİA EDİYORUM İLHAN MANSIZ ŞUAN TAKIMDA OLSA NOBREDEN DE BOBODAN DA ÇOK GOL ATMIŞ OLURDU VE HEPSİNDEN DAHA ÇOK MÜCADELE EDEN , HEPSİNDEN DAHA HIRSLI OLURDU..... | ||
![]() | #233 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #234 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Degistirebilse 3 yilda degistirirdi bu kafayi. Bir oyuncu 4-5 mac yedek kalmaya dayanamiyorsa burada isi yoktur, 21 yasinda bir oyuncu Besiktas kulubesinde oturuyorsa buna sevinmelidir ve gurur duymalidir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #235 | |||
Utanmasalar 40 yasina gelmis Zago ve Giunti'yi de geri isteyecekler. Gerci 10 yilda sadece 1 sene basarili olabilmis bir takimin taraftar toplulugunun o futbolculara duydugu sevgi ve hayranlik normal, bir GS'li mesela asla eski futbolcusunu bizimkisi kadar aramaz. Ama ben de su mucadeleye taktim kafayi. Oyle bir hava yaratiliyor ki, oyuncu sahada bir sey yapmasin, sadece mucadele edip kossun yetermis gibi. Bende Amaral, Saidou gibi bal yampayan ari olacagina Ronaldo, Sergen, Ricardinho gibi kosmayan ama yarar saglayan oyuncu olsun daha iyi. Tabii ki savasan oyuncu lazim, rakibi bozan oyuncu lazim, ama bunu her mevkide ve her oyuncuda aramak yanlis. Ne yani, Ilhan Mansiz gelse Nobre'den daha mi cok kosup savasacak?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #236 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Yapma ever.Hangi futbolcu yedek kalmaktan gurur duyar.Beşiktaş'ta oynamak tabii ki gurur verici bir olaydır ama İ.Akın'ın yedeklikten mutlu olması gerektiğini düşünmek onun hedefleri olduğunu yok saymak demektir.Biz böyle düşünürsek korkarım böyle düşünmeye başlayan İ.Akın'ı kim oynaması için itekleyecek???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #237 | ||
Guest
| şu bjk4ever arkadaş dediğimi anlamamış heralde....evet iddia ediyorum diyorum İlhan Mansız gelsin hepsinden daha iyi olacak....ya bi saniye Nobre'den daha mı çok koşup savaşacak diyor...ya bukadar abartmayın tamam mı ??? ben Nobreyi hep destekledim forumda hala desteklerim Türk statüsünde oynadığı için hırsını ve mücadelesini ama şuan kötünün iyisi Nobre....yani abartmayın.....Hayat herkeze ikinci bir şansı vermez...İlhan Mansız kafasını futbola verirse ki son zamanlarda antremanlar yapması futbola geri dönmek istemesi bunu gösteriyor geldiğinde bu takımın alayından daha çok mücadele edecek hepsinden çok daha fazla gol atacak....ben güveniyorum....İlhan şuanda kaç yaşında beyler 40 yaşında mı ??? şuan bir Tugay var ki ingilterede Blackborn 40 yaşına kadar bizde oynayacak diyor....sorun yaşda değil sorun fizik gücünde ve aklını futbola vermekte..... | ||
![]() | #238 | |||
Mutlu olsun demiyorum, ama bir oyuncu kotu oynuyorsa mazereti yedek kalmak olmamali. Uzun sure yedek kalan bir oyuncu kendini hazir tutacak ve forma buldugu an onu degerlendirecek, bir oyuncu kazanmak icin onu illa 10-15 mac kotu performansina ragmen ilk 11'de baslatmak mi gerekir?
![]() |
![]() | #239 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #240 | |||
O sistem geregi oyleydi. O zamanlarda 4-3-1-2 oynuyorduk ve M.Sedef'in Ibrahim Akin'a gore daha bir tercih oldugu ortadaydi, ama tek forvete dondukten sonra sol acikta Ibrahim Akin iyi bir yedek olur bence.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |