![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #53 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kardesim sanki Ibrahim Akin solbek de Baki'yi kesip onu oynatacak, sacmalamayin! Biz Delgado-Ricardinho nasil yan yana oynar diye kafa patlatiyoruz, siz kalkmis 1.5 seneden beri bir halt yemeyen bir cocugun oynamasini istiyorsunuz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya allah rızası için ibo hakkında yorum yazma ya bi insan bir insan bu kadar art niyetli olur mu ya
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | arkadaşım neden lafı çarpıtıyorsun anlamadım sanki adam sadece orda bakiye verdiğin şansı iboyada ver demiş yani senin anladığın gibi iboyu sol bekte oynat dememiş hem senin övdüğün bakiyide gördük bu akşam(totteham maçı)golerde hatası var,her aldığı top ya rakipte ya taçta hem bide %100 penaltı yaptırdı saolsun hakem vermedi(gs maçında hakan şüküre yaptığı hareketin aynısı) hem bide şöyle düşün ümit millide süper oynayan ibrahim.a niye beşiktaşta oynamıyo biraz bunu araştır | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bu adam dünkü Maçta ne yaptığını bilmeyen M.Sedef in oynadığı yerde oynaması gerekirken Sedef 11 de o kulübede yazık ...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İbrahim Akın'dan halen bir nane olacağını bekleyen arkadaşlara şaşırıyorum doğrusu!Yahu adamın diil koşmaya yürümeye hali yok.Hiç mi idman yapmıyor?Sabah uyanıp evden direk mi maçlara geliyor nedir?Dün bir pozisyonda önü bomboştu sürdü sürdü topu öyle bir açtıki yanındaki Tottenhamlının hamle yapmasına bile gerek kalmadan top auta gitti!Bence devre arasında yarım sezonluğuna istanbul dışında bir takıma hava değişimine gönderilmeli.Geçen yıla kadar benim de umudum vardı evlenir gecesi gündüzü belli olur düzelir diye.Evlendi halen 0 da 0 elde var 0!!! | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Beşiktaş forum programında Amigo Alen'nin ibrahim akın hakkında sarfettiği cümleyi hiç unutmuyorum , (gs maçının son 5 dakikası kapalının önünde oynuyor bırak bir gayreti topa ölü balık gibi bakıyor) demişti.Bir topçuda herşeyden önce hırs olacak tamam süper yetenek ama bunu kullanamadıktan sonra neye yarar...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |