![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ya sol bek bakiyle olacak gibi değil adam gidiyo gidiyo gidiyo rakip takıma topu atıyo ya da dağa taşa vuruyo ![]() hmmz bi de çok sert oynuyo kaç tane kırmızı görmesi gerekirken hiç görmedi şaşırılacak bi durum ![]()
__________________ ![]() !!!ÇoK Seviyoruz!!! | ||
![]() |
|
![]() | #193 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | oyunu iyi takip eden bir futbolcu fakat basit hatalar yapıyor ve yaptığı hatalar sonrası ya gollük pozisyonlarla karşı şarşıya kalıyoruz ya da gol yiyoruz,eğer fark ettiyseniz. gününde olunca da harika bir savunmacı
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #194 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi niyetiyle oynayan ama her an en büyük hataları yapabilecek psikolojide bir oyuncu.ne hikmetse bütün klüpler bizim taraftarımız gibi ateşli taraftarları olsun isterken bizim oyuncularımızda üzerimizde baskı oluyo diyorlar.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
![]() | #196 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
sende kardesim ricardinho yu gonder bakiyi gonder onu gonder bunu gonder alexi al sen ilk once herkesi yerinde oynatıcak bi teknik dirktor gelmesini dile ondan sora gondericekler kendiliginden cıkar meydana her sene 10 kişi gonderip 10 kişi almakla olmuo
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() |
![]() | #198 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | baki gitmesin,gitmez de.. oturur seneye baki.. büyük hatalarının yanında istekli oynayan bi oyuncu,ruh gibi dolaşmıo sahada..fb maçında kezman la hata yarışına girerek beni çıldırtmıştı ama güveniorum ben ona.. pişcek ![]() | ||
![]() |
![]() | #199 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İstekli Oynuyor Diye Oynatmamız Mı Lazım.. Net Pozisyonlar Bırakıyor Rakip'e Ayrıca Büsürü Baki'nin Hataları Yüzünden Ölüp Ölüp Dirildiğimiz Maçları UnutmayaLım.. Vay Efendim Baki Stoper'miş Sol Bek Değilmiş.. 10 Top Kesiyorsa 9'u Geri Rakipe Gidiyor..Top'u Oyuna Sokamıyor, İsabetli Pas Atamıyor.. Stoper Oynayınca ne Olacak Pas Yüzdesi mi Yükselecek Baki Mercimek'in Yararından Çok Çok Zararı var...
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |