![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #201 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne bir lokma ekmek nebir kızı sevmek seviyoruz seni baki mercimek
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #202 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ilk glediginde zaman lazim oturur diye dusnmustum ama bu adamdan Besiktasa defans olmaz iyi niyetli elinden geleni yapmaya calisiyor ama cok adam kaciriyor ceza sahasi icinde tehlikeli faul yapiyor ama iyi bir yedek olabilir | ||
![]() |
![]() | #203 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | çok ağır ya bu adam acayip ağır hele tigana ofsayt taktiği oynatytıgı zaman bu ağırlıkla hep bozuyordu
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #204 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kupa macının yarı finalindeki 2. macta kadıkoyde mac sonu uclusunu unutamıom YouTube - ulubatli runje
__________________ NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK | ||
![]() |
![]() | #210 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
keske yabancı dil kadar utboluda cok ii bilseydi maalesef ki futbolda cok garet bazen yetmiyor hırs azim vaer ama yetmiyo bence besiktasımıza daha iyileri lazım
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |